Nihal ve Bahar Candan Hakim Karşısına Çıktı! Nihal Candan Mal Varlığını Ağlayarak Açıkladı, Duyanlar Şaşkına Döndü!

Nihal ve Bahar Candan Hakim Karşısına Çıktı! Nihal Candan Mal Varlığını Ağlayarak Açıkladı, Duyanlar Şaşkına Döndü!
Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olma suçlamalarıyla yargılanan Nihal Candan ve Bahar Candan, üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Nihal Candan, savunmasını gözyaşları içinde yaparken mal varlığını tek tek saydı.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlamalarıyla yargılanan sosyal medya fenomenleri Nihal Candan (Gülnihal Çiçek) ve Bahar Candan, Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Nihal Candan’ın 8 yıldan 24 yıla, Bahar Candan’ın ise 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, Nihal Candan’ın yaptığı savunma dikkat çekti.

Nihal Candan ve Bahar Candan üçüncü kez hakim karşısında! Savunmasını ağlayarak yaptı! Mal varlığını tek tek saydı! Duyanlar inanamadı

Duruşmada söz alan Nihal Candan, savunmasını yaparken oldukça heyecanlı olduğunu belirtti ve “İfade vermeye hazırım, heyecandan bayılmazsam bir problem yok” dedi. Kendisine yöneltilen suçlamaları anlayamadığını ifade eden Candan, iddianameyi defalarca okuduğunu ve avukatlarına okuttuğunu dile getirerek, “Ben burada bir suçlama göremiyorum. Bir toplantıya katılmadım, yanlış birisi ile beraber oldum. Kendini farklı bir isimle tanıttı ve bana gerçek mesleğini söylemedi” dedi.

NİHAL 1

Savunması sırasında yaşadığı zor süreçten bahseden Nihal Candan, 2021 yılında kendisine iş insanı olarak tanıtan Onur Apaydın ile ilişki yaşadığını ancak onun hakkında uzaklaştırma kararı aldırarak ayrıldığını açıkladı. Ayrıca, iddianamede bahsedilen toplantıların bir et restoranında yapıldığını belirterek, “Ben veganım. Et restoranında uzun süre kalamam, midem bulanır” diyerek kendini savundu.

Nihal Candan, savunmasında mal varlığını da sayarak, oldukça zor bir süreç yaşadığını gözyaşları içinde ifade etti. “Mal varlığım bir iki çanta ve birkaç ayakkabı olabilir. Eşim sağlıyordu bana bunları. Aile olarak maddi anlamda çok zor durumdayız” dedi. Ayrıca, sosyal medya hesaplarına para transferi yapıldığına dair iddialara karşı çıkarak, “Hesaplarıma baksınlar, böyle bir para transferi var mı? Ben Instagram kullanıyordum ama bu suçsa kullanmam. Ben bu sanıkları tanımıyorum” şeklinde konuştu.

NİHAL 2

Candan, gözaltına alınma sürecinden de bahsederek, “Eşimle kaldığım evde gözaltına alındım. Eşimi yere yatırdılar. Bu kadar garip insanın negatif enerjisini çekeceksem paylaşım yapmam, istemiyorum artık” diyerek programın seyircilerine ve mahkeme heyetine duygularını aktardı.

Duruşmada yaptığı açıklamalarla Nihal Candan, bu sürecin kendisi için ne kadar zor olduğunu anlatırken, mahkeme heyeti ve izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı. Davanın devamında ne karar verileceği ise merak konusu.

NİHAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.