Eski Survivor Yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı’ya Şok! Güney Kıbrıs’ta 18 Yıl Hapis Cezası Aldı!

Eski Survivor Yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı’ya Şok! Güney Kıbrıs’ta 18 Yıl Hapis Cezası Aldı!
Survivor 2011 ile tanınan ve ilginç tavırlarıyla hafızalarda yer eden Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs'ta işlediği suçlardan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2011 yılında Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve bir dönem ilginç çıkışlarıyla popülerlik kazanan Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs'ta aldığı hapis cezasıyla yeniden gündemde. Yarışmadan sonra çeşitli suçlarla anılan ve sık sık cezaevi haberleriyle adından söz ettiren Tarlacı, en son 18 yıl hapis cezası alarak hayatını cezaevinde geçirmek zorunda kaldı.

Türkiye’de karıştığı olaylar nedeniyle yaşamını Güney Kıbrıs’ta sürdüren Tarlacı, bir dönem Survivor ve Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Ancak adının daha ciddi suçlarla anılmaya başlanması, hayatının bambaşka bir yöne gitmesine sebep oldu. Tarlacı, Güney Kıbrıs'ta darp, gasp ve taciz gibi ağır suçlamalarla karşı karşıya kalmış ve bu suçlardan yargılanmıştı.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'ya şok hapis cezası! "Hayatı hapiste geçecek!"

Tarlacı’nın davasının sonuçlandığını açıklayan sosyal medya fenomeni Cenk Hoca, Tarlacı’nın 18 yıl hapis cezası aldığını duyurdu. “Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim, hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor” ifadeleriyle durumu özetleyen Cenk Hoca, Tarlacı’nın geleceği hakkında karamsar bir tablo çizdi.

Davanın detaylarına bakıldığında, Cenk Hoca’nın paylaştığı bilgiler dikkat çekti. Olayın bir kısmında, bir kadının Taner’den 100 Euro para istediği, ancak Taner’in sadece 20 Euro vermesi üzerine aralarında bir tartışma çıktığı iddia ediliyor. Kadının daha sonra Taner’i tecavüzle suçladığı belirtilirken, “Mahkemede tecavüze dair bulgu yoktu. DNA testinde de bir şey çıkmadı” diyen Cenk Hoca, tecavüz suçlamasının haksız olduğunu savundu. Ancak, diğer suçlamalar ve olaylar dikkate alındığında, mahkeme Tarlacı’ya toplamda 18 yıl hapis cezası verdi.

taner-tolga-tarlaci-hapis-guney-kibris

Cenk Hoca, Tarlacı’nın neden böyle bir duruma düştüğünü anlatırken, “Taner belki de dünyanın en kötü yerine kaçtı. Almanya’ya niye gitmedin? Bu bir haksızlık ama Taner melek mi? Melek değil. Çok hatalar yaptı” diyerek Tarlacı’nın hatalarını kabul etse de, Güney Kıbrıs'ta yaşanan adaletsizliği dile getirdi.

Bu şok hapis cezası, Taner Tolga Tarlacı’nın geçmişteki hataları ve suçlamalarla dolu hayatına ağır bir darbe indirdi. Bir dönemin popüler yarışmacısı, bugün hapishanede uzun bir süre geçirmek zorunda kalacak gibi gözüküyor.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 093142

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.