Kanserle Mücadele Eden Ankaralı Turgut'un Son Halini Görenler Kahroldu! 13 Kilo Verdi!

Kanserle Mücadele Eden Ankaralı Turgut'un Son Halini Görenler Kahroldu! 13 Kilo Verdi!
Ünlü türkücü Ankaralı Turgut, kanserle mücadelesinde zor günler geçiriyor. 1,5 ayda 13 kilo veren sanatçı, ekonomik nedenlerden dolayı gerekli tedaviyi alamadığını açıkladı.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ankaralı Turgut adıyla tanınan Turgut Karataş, zor günler geçiriyor. Mide ağrısıyla hastaneye giden ve burada kanser teşhisi konulan 61 yaşındaki ünlü sanatçı, kanserin karaciğerine kadar yayıldığını belirtti. 1,5 aylık tedavi sürecinde hızla kilo veren Ankaralı Turgut, tam 13 kilo kaybederek sevenlerini endişelendirdi. Ünlü türkücünün son hali, hayranları tarafından tanınmakta güçlük çekilecek kadar değişti.

Kanserle savaşan Ankaralı Turgut 13 kilo verdi! Son halini görenler tanıyamıyor

67 Bin Liralık Akıllı İlacı Alamıyor
ATV Haber’e konuşan Turgut Karataş, tedavi sürecinin zorlu geçtiğini ve maddi sıkıntılar nedeniyle gereken ilaçları alamadığını söyledi. Doktorlar tarafından kendisine önerilen akıllı ilacın tanesinin 67 bin lira olduğunu belirten sanatçı, ekonomik durumunun buna el vermediğini şu sözlerle dile getirdi: "Şimdi o ilacı almak için sıkıştık çünkü tanesi 65-67 bin lira. Çok para kazanan bir sanatçı değilim. Bu ülkede düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Kaç trilyonluk insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor."

Telif Hakları İçin Dava Açtı
Ünlü türkücü, müziği üzerinden de gelir elde edemediğini belirterek şarkılarının izinsiz kullanıldığını ve bu nedenle telif hakları konusunda ciddi mağduriyet yaşadığını ifade etti. Yabancı filmlerde şarkılarının izinsiz kullanıldığını belirten Turgut, "Orada benim şarkılarım tıklanıyor ama bana bir şey gelmiyor. Gelir olmayınca maddi sıkıntı çekiyorsun" diye konuştu. Avrupa firmaları, MESAM’a telif haklarını ödediklerini söylerken, MESAM ise kendilerine herhangi bir ödeme yapılmadığını belirtti. Bunun üzerine Turgut Karataş, izinsiz şarkı kullanımına karşı dava açtı.

Kanserle savaşan Ankaralı Turgut 13 kilo verdi! Son halini görenler tanıyamıyor

Sanat Camiasına Vefasızlık Sitemi
Zorlu hastalık sürecinde kendisini yalnız hissettiğini belirten Ankaralı Turgut, sanat camiasından kimsenin geçmiş olsun demediğini söyleyerek derin bir sitemde bulundu. Karataş, "Sanat camiasından kimse arayıp geçmiş olsun demedi. Ne varlığına güven diyor ne sağlığına güven. Gönül kırgınlığım sadece sanat camiasındaki insanlara var. Sevenlerim benden hayır dualarını eksik etmesin. Her şeyin başı sağlık," diyerek hayranlarından dua istedi.

İğne İpliğe Döndü, Bıyığını Kesti
Tedavi sürecinde büyük bir değişim geçiren Ankaralı Turgut, yıllardır imzası haline gelen bıyığını da kesti. Oldukça zayıflayan sanatçı, fiziksel olarak büyük bir değişim yaşadı ve son haliyle tanınmakta güçlük çekildi. Sevenleri, sosyal medyada ünlü türkücünün sağlığına kavuşması için dualar etmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.