Ankaralı Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yemek! "Gençlik Sofrası" Kuruldu... İşte Yemek Listesi ve Saatleri!

Ankaralı Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yemek! "Gençlik Sofrası" Kuruldu... İşte Yemek Listesi ve Saatleri!
Çankaya Belediyesi'nin Ankara'da öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik hizmetlerinden ücretsiz akşam yemeği uygulaması başladı.

Çankaya Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik sürdürdüğü ücretsiz akşam yemeği uygulaması yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte başladı.

Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek projelere imza atan Çankaya Belediyesi, ailelerinden uzakta okuyan ve artan eğitim maliyetleri nedeniyle zorlanan üniversite öğrencilerini Gençlik Sofrası'nda misafir ediyor. Öğrenciler, yalnızca öğrenci kimlik kartlarını beyan ederek yemek hizmetinden faydalanabiliyor.

“AİLE BÜTÇESİNE DESTEK OLUYORUZ”

Üniversite öğrencilerine akşam yemeği uygulamasının bütçelerine katkı olduğunu kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, “Türkiye’nin dört bir yanından genç arkadaşlarımız, Çankayamızda üniversite eğitimi alıyor. Ne yazık ki pek çok öğrenci, yüksek gıda enflasyonu sebebiyle sağlıklı ve yeterli beslenme ihtiyacını karşılamakta zorlanıyor. Gençlik Sofrası uygulamamız kapsamında ücretsiz akşam yemeği ile üniversitelilerin hayat yüküne omuz veriyor, ailelerin hane bütçesine destek oluyoruz” diye konuştu. Başkan Güner, üniversite öğrencilerini hafta içi her gün akşam yemeğine davet ederek, “Genç kardeşim, Çankaya senin ilçen, bu sofrada hep yerin var” dedi.

İKİ NOKTADA AKŞAM YEMEĞİ HİZMETİ

İki ayrı noktada verilen yemek hizmetinden yararlanan öğrenciler, hafta içi her gün Kızılay Çankaya Belediye Başkanlığı yemekhanesinde 17.30-18.30 saatleri arasında ve 100. Yıl Çankaya Evi yemekhanesinde 17.30-19.00 saatleri arasında ücretsiz olarak sıcak yemek yiyor. Öğrencilerin akşam yemeği yiyebilecekleri noktalar ise şöyle;

Çankaya Belediye Başkanlığı (17.30-18.30)

Ziya Gökalp Cad. No:11 Kat:3

100. Yıl Çankaya Evi (17.30-19.00)

İşçi Blokları Mah. 1534. Cad. No:3/1

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.