Eski Manken Deniz Akkaya'ya Kızına Şiddet Uygulamaktan Hapis Cezası! Cezası Belli Oldu! İşte Açıklamaları...

Eski Manken Deniz Akkaya'ya Kızına Şiddet Uygulamaktan Hapis Cezası! Cezası Belli Oldu! İşte Açıklamaları...
Deniz Akkaya, kızı Ayşe Özbilgin'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Akkaya'nın sabıkası ve kişilik özellikleri nedeniyle cezasını ertelemedi.

Türk modasının en tanınmış isimlerinden biri olan eski manken Deniz Akkaya, kızı Ayşe Özbilgin’e yönelik şiddet iddialarıyla gündeme gelmişti. Kızıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Akkaya, mahkeme kararıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. 16 yaşındaki kızı Ayşe Özbilgin’e şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan Akkaya, 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Akkaya'nın daha önceki sabıka kaydını ve suça meyilli kişiliğini göz önünde bulundurarak cezasının ertelenmesine yer olmadığına hükmetti.

Deniz Akkaya'ya hapis cezası!

Olay Nasıl Gelişti?

Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile olan ilişkisinden dünyaya gelen kızı Ayşe Özbilgin ile yaşadığı tartışma sonrası, kızının şiddet gördüğü iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı. Ayşe Özbilgin, annesinin kendisine termosla vurduğunu ve evin balkonuna kilitlediğini ileri sürmüştü. Olay sonrası devlet korumasına alınan Ayşe, annesinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını belirterek şikayetçi olmuştu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda, Akkaya hakkında ‘Alt soya karşı kasten yaralama’ suçlamasıyla dava açıldı.

Mahkemede Şok İddialar:

Mahkemede sunulan iddianamede, Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe’ye demir termos ve kablosuz kulaklık fırlattığı, ardından fiziksel şiddet uygulayarak boğazını sıktığı iddiaları yer aldı. Bu suçlamalar, Akkaya'nın kızına karşı "kasten yaralama" suçu işlemesi nedeniyle hapis cezası almasına yol açtı. Mahkeme, daha önce başka suçlardan da sabıkası bulunan Akkaya'nın cezasını ertelemezken, Akkaya duruşma sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Deniz Akkaya’nın Karar Sonrası Açıklamaları:

Mahkeme sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Deniz Akkaya, aldığı hapis cezasına ilişkin öfkesini dile getirerek, "Allah kimseyi küçük düşürmesin" sözleriyle süreci eleştirdi. Akkaya, kızına yıllardır büyük bir emek verdiğini ve her türlü imkanı sağladığını belirtirken, "16 senedir yemedim, yedirdim. Her şeyin en güzelini aldım, tüm şartları zorlayarak her şeyi eksiksiz yerine getirdim" ifadelerini kullandı. Aynı zamanda, kızının babası Efe Önbilgin’e yönelik ağır eleştirilerde bulunan Akkaya, "Çocuk yapacağınız adamı çok doğru seçin" diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Akkaya, yaz boyunca kızıyla birlikte tatile gitmediğini ve onun için büyük fedakarlıklar yaptığını da sözlerine eklerken, şimdi kendisi için bir tatile çıkacağını ve hayatının bu döneminde "hak ettiği aşkı" bulmak istediğini belirtti. Karar sonrası Akkaya’nın bu açıklamaları, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.