MasterChef Türkiye’de Gergin Anlar! Semih Stüdyoyu Terk Etti, Diskalifiye Mi Olacak?

MasterChef Türkiye’de Gergin Anlar! Semih Stüdyoyu Terk Etti, Diskalifiye Mi Olacak?
MasterChef Türkiye’nin son bölümünde tansiyon yükseldi. Mehmet Yalçınkaya, kırmızı takım yarışmacısı Semih’e sert tepki gösterdi. Tartışmanın ardından Semih önlüğünü çıkartarak stüdyoyu terk etti.

MasterChef Türkiye, her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ederken, son bölümde yaşanan bir olay programın gündeme bomba gibi düşmesine neden oldu. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın yeni bölüm fragmanında, stüdyoda yaşanan gergin anlar dikkat çekti. Özellikle kırmızı takımın yarışmacılarından Semih ile Mehmet Yalçınkaya arasında geçen sert diyalog, izleyicilerde şok etkisi yarattı.

11

Mehmet Şef’in Sabrı Taştı: "Haddini Bil!"

Dokunulmazlık oyunu sırasında Semih, yaptığı yemekle ilgili yorum yaparken, “Ben yediğimde böyle değildi şef” diyerek şeflerin kararını sorguladı. Bu yorum karşısında oldukça sinirlenen Mehmet Yalçınkaya, sert bir şekilde “Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası 'Benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle' diyorsun. Yeter ya! Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!” şeklinde tepki gösterdi.

Bu sert çıkışın ardından ortam daha da gerildi. Sinirlerine hakim olamayan Mehmet Şef’in bağırarak konuşmaya devam etmesi üzerine Semih, önlüğünü çıkararak stüdyoyu terk etti. Bu beklenmedik hareket, stüdyodaki diğer yarışmacılar arasında da şok etkisi yarattı.

Diskalifiye Mi Olacak?

Semih’in stüdyoyu terk etmesi, akıllara hemen diskalifiye olma ihtimalini getirdi. Yarışmanın sıkı takipçileri, bu olayın ardından sosyal medyada “Semih diskalifiye mi oldu?” sorusunu sormaya başladı. Şimdi herkes, Semih’in yarışmaya devam edip etmeyeceğini merakla bekliyor.

22

Sosyal Medyada Yorum Yağmuru

Olayın ardından sosyal medyada adeta bir yorum yağmuru başladı. İzleyiciler ikiye bölünmüş durumda. Bazı kullanıcılar Mehmet Şef’i haklı bulurken, bazıları ise Semih’i destekledi. Sosyal medyada “Mehmet Şef gerçekten haddini aşmış”, “Semih çok haklı” ve “Semih’i destekliyoruz” gibi birçok yorum yapıldı. Bu tartışmalı sahneler, MasterChef Türkiye’nin gündemden düşmeyen programlar arasında yer almasını bir kez daha sağladı.

Önümüzdeki bölümde neler olacağı büyük bir merak konusu. Semih’in yarışmaya devam edip etmeyeceği, Mehmet Şef’in bu tepkisinin arka planında neler olduğu ve bu gerginliğin nasıl sonuçlanacağı tüm izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. MasterChef Türkiye, her geçen bölümde heyecan dozu artan bir yarışma olmaya devam ediyor.

44

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.