Pursaklar’da Parklar Baştan Aşağı Yenileniyor! Altınova’ya Nefes Aldıran Yepyeni Bir Yaşam Alanı!

Pursaklar’da Parklar Baştan Aşağı Yenileniyor! Altınova’ya Nefes Aldıran Yepyeni Bir Yaşam Alanı!
Pursaklar Belediyesi, yeşile olan sevdasını yenilenen parklarla taçlandırıyor. Altınova’daki Rıza Çöllüoğlu Parkı baştan sona yenilenerek yürüyüş yolları, oyun grupları ve spor alanlarıyla mahalle sakinlerine yepyeni bir yaşam alanı sundu.

Pursaklar’da yeşil sevdası tam gaz devam ediyo! Pursaklar Belediyesi, mahallelinin nefes alacağı, çocukların koşturup oynayacağı, büyüklerin huzur bulacağı parkları sıfırdan elden geçirip pırıl pırıl yapıyo. Özellikle zamanla yıpranmış, eskimiş parklar baştan aşağı yenilenirken, bu yenileme kervanının son durağı Altınova Mahallesi’ndeki Rıza Çöllüoğlu Parkı oldu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de parktaki çalışmaları bizzat yerinde inceledi, ekiplerle beraber çalışmalara omuz verdi. “Eskimiş park kalmayacak” diyen Başkan Çetin, ilçeyi adım adım daha yeşil, daha modern, daha yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Parkın içine neler mi yapıldı? Her şey var!
Yeni yürüyüş yolları, çocuklar için güvenli ve rengârenk oyun grupları, spor yapmak isteyenler için açık hava spor alanları, oturup dinlenmelik banklar, pırıl pırıl aydınlatmalar, rengarenk peyzaj düzenlemesi... Hepsi bu parkta!

Başkan Çetin, “Rıza Çöllüoğlu Parkı’mız sadece bir park değil, aynı zamanda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız için sosyal bir yaşam alanı olacak. Yeşilin ve huzurun adresi haline gelecek” diyerek tüm mahalleliyi parka davet etti.

Pursaklar’da artık parklar sadece yeşil alan değil, aynı zamanda mahalleli için bir buluşma noktası, bir nefes alma yeri, çocuklar için oyun cenneti, büyükler için huzurun adresi! Başkan Çetin’in öncülüğünde yenilenen parklarla Pursaklar, hem doğaya hem vatandaşa hak ettiği değeri vermeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.