Güncel Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı: 277

Güncel Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı: 277
Barış Pınarı Harekatı'nda Suriye sınırları içerisinde çarpışan şanlı ordumuzun şimdiye kadar etkisiz hale getirdiği terörist sayısını Milli Savunma Bakanlığı 342 olarak açıkladı.

Ülkemizin güney doğu sınırında kurulmak istenen terör devletine karşı ve Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumak amacı ile başlattığımız Barış Pınarı Harekatı'nda 3. güne girildi. PKK, YPG ve PYD gibi terör unsurlarına karşı yapılan çatışmalar ve operasyonlar sonucunda 342 terörist etkisiz hale getirildi. 

Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesi, Bakanlıktaki toplantıda Barış Pınarı Harekatı’nda gelinen son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Akar açıklamasında, “Harekat, planladığımız şekilde başarıyla devam ediyor. Şu ana kadar 342 terörist etkisiz hale getirildi.” İfadelerini kullandı.

"Harekat Başarıyla Devam Ediyor"

Ayrıca yapılan bir diğer açıklamada ise hareketın başarıyla istenilen şekilde devam edildiğine yer verildi.

Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca karadan ve havadan başarıyla sürdürüldü. Tespit edilen hedefler Hava Kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları tarafından ateş altına alındı. Harekât planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor.#MSB #TSK #BarışPınarıHarekatı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.