Yenimahalle Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla 15 bin vatandaşa aşure ikram etti

Yenimahalle Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla 15 bin vatandaşa aşure ikram etti
Batıkent, Ragıp Tüzün, Şentepe, Gazi, Karşıyaka ve Çamlıca mahalleleri ile hastane metrosu önünde dağıtılan aşureleri vatandaşlar afiyetle yedi.

Aşure etkinliklerinde vatandaşları Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Feridun Güngör, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Aras ve Başar Bal da yalnız bırakmadı.

Başkan Yaşar’a vatandaşlardan yoğun ilgi

Başkan Yaşar, aşure almak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı. Yenimahallelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar, fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları da kırmadı.

Aşurenin birlik ve beraberliği temsil ettiğinin altını çizen Fethi Yaşar, "Muharrem Ayı'nda yaşanan acıların bir daha yaşanmamasını, bu kutsal ayın ülkemizin birlik ve beraberliğine aşure gibi tat vermesini diliyorum. Göreve geldiğim günden beri hiçbir vatandaşımızı diğerinden ayırt etmedim. Kimseyi ötekileştirmedim. Herkese eşit mesafede yaklaştım. Bana oy verdi, vermedi diye ayrım yapmadım. Benim sevdam Yenimahalle sevdası. Gücüm yettiğince Yenimahallelilere faydalı olabilmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.