Neşeli Minikler Kreşi 2018 - 2019 eğitim - öğretim yılına başladı

Neşeli Minikler Kreşi 2018 - 2019  eğitim - öğretim yılına başladı
Keçiören Belediyesi’ne bağlı hizmet veren Neşeli Minikler Kreşi renkli bir gösterisi ile 2018 - 2019 eğitim - öğretim yılına başladı.

Programda miniklerin heyecanı yüzlerine yansırken veliler de bu anları fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdiler. 35 öğrenci yeni dönem sevincini yaşarken, öğretmenleri de onların yanlarında olarak sevinçlerini paylaştı.

Neşeli Minikler Kreşi, yeni eğitim öğretim döneminde de çocukların her alandaki gelişimlerini destekleyecek öğrenme ortamları hazırlayacak. Öğretmenler, sevgi ve şefkat dolu bir yaklaşımla samimi ve güven ortamında hem oynayarak hem eğlenerek miniklerin öğrenmelerini destekleyeceklerini ifade ettiler.

Şarkı ve dans eşliğinde eğlenen miniklerin yeni dönemini tebrik eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da, “Eğitim programlarını çocukların yaş gruplarına göre düzenleyerek onların kişisel gelişimlerine doğru katkı sunuyor, evlerindeki sıcaklık ve güven ortamını kreşimize taşıyoruz. Yeni dönemleri hayırlı –uğurlu olsun, eğlenerek öğrenecekleri bir dönem diliyorum.” diye konuştu.​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.