Zülfü Livaneli Kültür Merkezi atölye kayıtları 10-21 Eylül tarihleri arası gerçekleştirilecek

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi atölye kayıtları 10-21 Eylül tarihleri arası gerçekleştirilecek
Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi yeni sezona farklı derslerle hızlı bir giriş yapıyor.

Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi; bu dönem piyano, bas gitar, müziksel işitme okuma, aranje ve eser düzenleme, bale, modern dans, sinema, senaryo, kamera önü oyunculuk, edebiyat gibi birçok farklı kurs imkanı Çankayalılara sunulacak.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 2018-2019 dönemi atölye kayıtları 10-21 Eylül tarihleri arası gerçekleştirilecek. Kontenjanlarla sınırlı olan kayıtlar öncesi ön eleme sınavı gerçekleştirilecek. Piyano, bas gitar, modern dans, bale gibi eğitimlerin yanı sıra bu dönem müziğe yeni başlayanlar için Müzik Atölyesinde solfej ve müziksel işitme okuma dersleri de yer alacak. Profesyonel eğitmenler tarafından verilecek olan dersler arasında aranje ve eser düzenleme teknikleri de yer alıyor.

OYUNCULUK EĞİTİMİNİN YENİ ADRESİ

Sinemaseverleri film çekme konusunda cesaretlendirmeyi ve sinema sektöründe çalışabilecek yetiyi kazandırmayı hedefleyen Sinema Atölyesi de bu yıl farklı dersler ile eğitim yelpazesini genişletiyor. Atölye, katılımcılarına film yapımının tüm aşamalarını öğrenme imkanı sunuyor. 12 hafta boyunca sürecek atölye programında; senaryo yazımından montaja, yönetmenlikten ışığa kadar film yapımına dair tüm süreçler eğitmenler eşliğinde katılımcılarla beraber yürütülüyor. Yeni eklenen Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi ile Çankayalı gençler hem kameranın önünü hem ardını deneyimleyebilecek. Edebiyat Atölyesi de geçen dönem olduğu gibi bu yıl edebiyat severleri öykü yazma teknikleri ile buluşturacak.

Kayıtlar Yıldızevler Mahallesi’nde bulunan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde alınacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.