Şehrin Göbeğinde Silahlı Saldırı: 1 Ölü 1 Yaralı

Şehrin Göbeğinde Silahlı Saldırı: 1 Ölü 1 Yaralı
Tekirdağ'da sokak ortasında dehşet yaşandı. Bir çift elinde poşetlerle evine yürürken saldırıya uğradı. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise ağır yaralandı.

Tekirdağ Çorlu ilçesinde 42 yaşındaki Melike Baştürk ve birlikte yaşadığı 42 yaşındaki Salih Durmuş, sokakta yürüdüğü esnada bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda ağır yaralanan Salih Durmuş kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu. 

Söz konusu olay, Çorlu'da Muhittin Mahallesi Bağlariçi 1. Sokak'ta yaşandı. Yapılan iddialara göre, birlikte ikamet etmekte olan Salih Durmuş ve Melike Baştürk, market alışverişinin ardından evlerine döndükleri esnada sokak ortasında arkalarından yaklaşan bir kişi üzerinde taşıdığı tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Salih Durmuş ve Melike Baştürk'ün vücuduna çok sayıda mermi saplandı ve kanlar içerisinde yeğe yığıldılar. Saldıran ise olay yerinden koşarak uzaklaştı.

12 Boş Kovan

Çevredekiler tarafından yapılan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri vurulan şahıslara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa bindirerek, Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan durumu ağır olan Durmuş, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunmayı başaramadı.

Polis ekipleri olay yerinde gerçekleştirdiği incelemeler sonucunda 12 boş kovana rastladı. Güvenlik kameralarına yansıyan, saldırıyı düzenledikten sonra kaçan şüphelinin yakalanması için büyük bir çalışma başlatıldıç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.