Antalya'da Koca Vahşeti: Kız Çocuğuna Hamile Diye Hastanelik Etti!

Antalya'da Koca Vahşeti: Kız Çocuğuna Hamile Diye Hastanelik Etti!
Antalya'da 46 yaşında olan cani bir adam, dini nikahla birlikte kaldığı kadına kız çocuğuna hamile olması sebebiyle işkence etti.

Antalya'da kız çocuğuna hamile kalması sebebiyle 46 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından işkence gören ve bebeği karnında hayatını kaybeden 32 yaşında Gonca Sadıklı, kapatıldığı evde tam 3 gün boyunca işkence gördü. Beyin kanaması geçiren ve başına toplam 28 dikiş atılan genç kadın, 4 kez uzaklaştırma kararı aldırmasına karşın işkenceci sevgili dehşetinden kurtarılamadı.

İbrahim E.'nin kendisini öldürmesinden korktuğunu söyleyen Sadıklı, Erkek çocuk istediğini anlattı. Kız çocuğuna hamile olduğunu öğrendiğinde ise şiddetin başladığını; kendisinin ve ailesinin hiçbir can güvenliği olmadığını belirtti.

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde çalışmnakta olan Gonca Sadıklı, 2014 yılında Belek turizm merkezinde deri mağazında istihdam etmekte olan İbrahim E. isimli şahısla tanıştı. Yaklaşık 1 yıl sonunda ikili dini nika yaptı ve birlikte yaşamaya başladılar.

Ölen eşinden 3 kız sahibi olan İbrahim E. Gonca Sadıklı'dan erkek çocuk doğurması talebinde bulundu. Evliliklerinin 2. ayında hamile kalan Sadıklı, heyecanla bebeğin cinsiyetinin ne olduğunu bilmek istedi. İddiaya göre hem alkol hem de kumar alışkanlığı bulunan İbrahim E. bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince genç kadına işkence uyguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.