Kahramankazan Belediyesi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı

Kahramankazan Belediyesi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı
Kahramankazan Belediyesi, hizmet kalitesini artırmakamacıyla yürüttüğü çalışmaların ardından uluslararası geçerliliğe sahip olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı.

Bu belgeyi Türkiye'de alan ilk kamu kurumu olan Kahramankazan Belediyesi'nin, vatandaş ve çalışanlarının memnuniyetini esas alarak yürüttüğü çalışmalar böylece uluslararası standartlarda da tescillenmiş oldu.

Kahramankazan Belediyesi, hizmetin kalitesini ve kurumsallaşmayı daha da yükseltmek amacıyla yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü eğitim ve çalışmaların ardından, Türk Loydu tarafından, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya layık görüldü. Uluslararası geçerliliğe sahip olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi düzenlenen törenle Kahramankazan Belediyesi'ne verildi. Belediyenin Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal ve ilçe protokolü ile belediye personeli katıldı.

Kahramankazan uluslararası arenada

Ertürk, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanı seçildiği 2004 yılından itibaren Kahramankazan'da büyük bir değişim yaşandığını söyledi. Ertürk, şunları kaydetti:“13 yıllık süreç içerisinde Kahramankazan 81 vilayetten insanların göç ettiği, böyle hızlı göç almasına rağmen adli olayların en az olduğu sosyal barışın maksimum seviyede temin ve tesis edildiği bir ilçe haline geldi. 13 yıl önce köy diye tabir edilen, suyun sıkıntılı olduğu, arıtma tesislerin olmadığı, çöpün vahşi depolama alanlarında yakıldığı, üç araçla Kızılay’a zor gidilen, bulvarı, caddesi toz toprak içerisinde olan, parkı, bahçesi, eğitim ve kültür tesisleri olmayan bir Kahramankazan'dan şu an da çok farklı bir noktaya geldik. Köylerine dahi otobüs seferleri düzenlenen ve sosyal donatı olarak neredeyse bir eksiği kalmayan ilçe konumuna geldik. Altyapısıyla, üstyapısıyla, sosyal donatı alanlarıyla, her alandaki çalışmalarıyla, gerçekten şeffaf, saydam, belediyenin halkı yönettiği değil, halkın belediyeyi yönettiği katılımcı bir yönetim anlayışıyla beraber halkımıza her türlü imkanları sunabilmek için yola çıkmıştık. Bu çabalarımızın ardından Allah'a şükürler olsun bugün Ankara’nın parlayan yıldızı Kahramankazan uluslararası arenada dahi kendisinden söz ettiren birnoktaya geldi. Tüm bunları yapmamızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ilçe halkımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.