Mamak Şehir Stadı 11 amatör futbol kulübüne ev sahipliği yapıyor
Mamak’ın sporun her alanda önemli bir ivme kazandığını söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sporun ve sporcunun her daim yanında olacağız” dedi.
Tesislerde her gün bir etkinlik var
Ciddi manada eksikliği hissedilen spor yatırımlarını tamamlayarak Mamaklıların hizmetine sunulduğunu ifade eden Mamak Akgül, “Mamak’ta daha önce okullarımız, amatör kulüplerimiz yapacakları spor organizasyonlarını ya yeterli tesis olmadığı için yapmıyordu ya da çok zorlanarak bu organizasyonları yapabiliyordu. Şimdi tüm Mamak’a hizmet eden bu tesislerin boş kalmadığını; her gün ayrı bir organizasyonun gerçekleştirildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Amacımız Türkiye’ye mal olmuş ve milli takımlarda görev alabilecek her daldan başarılı sporcuları Mamak’ta yetiştirmek” dedi.
3 bin kişilik kapalı oturma alanına sahip
Turnuvalara katılan resmi kurum takımlarına ve özel kulüplere ev sahipliği yapan Mamak Şehir Stadı, 25 bin700 metrekareüzerinde hizmet veriyor. 3 bin kişilik kapalı oturma alanına sahiptesis,650 metrekoşu yolu, toplantı odaları, idari ofisler, sağlık odaları, bay bayan hakem odaları, VIP salonu, seyirci fuayesi, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve otoparktan oluşuyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.