Sincan'da Cumhur İttifakı ziyareti

Sincan'da Cumhur İttifakı ziyareti
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nigar Koca ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümitcan Uludağ ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Sincan ilçe Başkanı Ahmet Çevik'i ziyaret etti.

“HEPİMİZİN ÖNCELİĞİ; VATAN MİLLET EZAN”

Ziyarette gündem 31 Mart Yerel seçimleri ve Cumhur İttifakıydı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Siyasi çekişmelerden uzak; sadece devletimizin, milletimizin bekası için bir araya geldik. MHP’nin de AK Parti mensuplarının da vatan, millet, ezan konusunda hassasiyetleri çok yüksek. Bu noktada birlik içinde elimizden geleni yaparak Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinden en yüksek oyla çıkacağız. “diye konuştu.

“31 MART AKŞAMI BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ”

Sincan’da cumhur ittifakı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz diyen Başkan Arslanargun da “Seçim sürecinde yapacağımız çalışmalar ve alacağımız sonuç örnek teşkil etsin ki bu ittifakın ne kadar doğru bir iş olduğunu buradan gösterelim. Allah'ın izniyle 31 Mart seçimlerinde bir bütün olacağız ve akşamında hep birlikte sevineceğiz.” dedi.

“HEPİMİZ SİNCAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Sincan ilçe Başkanı Ahmet Çevik de sözlerine ziyaretlerinden dolayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK parti teşkilatına teşekkür ederek başladı, “Rabbim inşallah bu yolda hepimizi birlik ve beraberlik içinde muvaffak eyler. İnşallah hem ilçede hem de büyükşehirde bu başarıyı sağlarız.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.