Ankara'nın “en tatlı“ festivali ziyaretçilerini bekliyor

Ankara'nın “en tatlı“ festivali ziyaretçilerini bekliyor
Başkentte ikincisi düzenlenen Dondurma ve Tatlı Festivali'nin açılış gününde, ziyaretçilere, 80 kilogram peynir, 30 kilogram tereyağı ve 8 kilo Gaziantep fıstığından yapılan 2 bin 500 kişilik künefe ikram edildi.

ANKARA (AA) - Başkentte ikincisi düzenlenen Dondurma ve Tatlı Festivali, Altınpark'ta başladı.

Festivalde, yerel firmaların yanı sıra Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay'ın da yer aldığı farklı illerden gelen tatlı ve dondurma firmaları stant açtı.

Zirve Fuarcılık ortağı ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Disiplin Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivale büyük katılım beklediklerini söyledi.

Festivalin açılış gününde ziyaretçilere, 80 kilogram peynir, 30 kilogram tereyağı ve 8 kilo Gaziantep fıstığından yapılan ve dünyanın en büyüğü olduğu ifade edilen 2 bin 500 kişilik künefe ikram edildi.

Festival, 29 Eylül'de sona erecek.

Ankara Festivali

2019 Ankara festival haberleri Ankaralılar ve Ankara’daki festivalleri yakından takip edenler tarafından oldukça yakından takip edilirken, Ankara festivali konusunda bu yönde doğru ve kesin bilgi verilmesi de oldukça önemlidir. Ankara haber siteleri arasında sitemiz Ankara’nın nabzını her anlamda tutarken kültürel etkinlikler ve festivallerle ilgili tüm haberleri en etkin şekilde okuyucuya ulaştırmakta bununla alakalı festival takviminde meydana gelebilecek tarih değişikliklerini de ivedilikle tüm okuyucularına aktarmaya devam etmektedir.

Ankara Geneli Festival Haberleri

Ankara ve festival denildiğinde akla ilk gelen festival olan ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Uluslararası Büyük Ankara Festivali bu yıl dokuzuncusuna ev sahipliği yapmakla beraber geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 20’nin üzerinde ünlü sanatçının katılımıyla bu yıl da sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin en önemli festivallerinden biri olacağa benziyor. Ortalama 10 gün süren festival her gün on binlerce Ankaralı tarafından yakından takip edilirken Büyük Ankara Festivali 2019 için de güvenlik anlamında tüm önlemlerin şimdiden alınmaya başladığı da bu noktada ifade ediliyor.

2019 Ankara Etkinlik Ve Festival Takvimi

2019 yılı Ankara için etkinlik ve festival takvimi haber sitemizde yer almakla birlikte, festival tarihlerindeki tüm detaylar, ayrıntılı bilgilendirmeler, son dakika gelişmeleri ve etkinlik fotoğrafları sitemiz üzerinden okuyucularımıza ulaşırken, okuyucularımızın Ankara genelindeki her türlü festival ve etkinlik için bizi takip etmeleri gereğinin de önemi bir kez daha ifade edilmelidir. 2019 Ankara festival takvimi Temmuz ayına kadar;

·        18 – 28 Nisan 2019 arası 30. Ankara Uluslararası Film Festivali

·        20 – 22 Nisan 2019 arası 12. Ankara Uluslararası 2. El Film Festivali

·        21- 22 Nisan 2019 arası 7Yirmidört Bahar Şenliği

·        5 Mayıs 2019 2. Majalis Festival

·        8 – 13 Mayıs 2019 23. Uluslararası Ankara Caz Festivali

·        10 – 17 Mayıs 2019 22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali

·        12 Mayıs 2019 2. Tasarım Festivali

·        26 Mayıs 2019 Yavaşfest

·        4 – 6 Haziran 2019 13. Ankara Kalesi Festivali

·        21 Haziran 2019 Ankara Motosiklet Festivali

·        30 Haziran 2019 2. Sincan Belediye Başkanlığı Yağlı Güreşleri gibi Ankara Festivali etkinliklerinden oluşmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.