Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiören TOGEM'den akülü araç hediyesi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiören TOGEM'den akülü araç hediyesi
Akülü aracı olmadığı için günlük ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan doğuştan yüzde 70 engelli Sevinç Ataman’ın imdadına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiören TOGEM yetişti.

Keçiören’de oturan ve 17 yaşından beri akülü araç kullanan Sevinç Ataman(30), akülü aracı bozulunca sosyal hayattan koptu. Ataman’ın akülü araç isteğinden haberdar olan Başkan Ak, ona güzel bir sürpriz yaptı. Akülü aracı Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde Ataman’a teslim eden Başkan Ak’a, eşi Hatice Ak, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ile Keçiören TOGEM Başkan Ayten Aydın da eşlik etti. Ataman’a akülü aracını trafik kurallarına dikkat ederek kullanması uyarısında bulunan Mustafa Ak, “Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Akülü aracı bozulduğu için çok sıkıntı çektiğini belirten Ataman ise, “Bana destek olan Başkan Ak ve eşi Hatice Ak’a, Ayten Aydın’a teşekkür ediyorum. Yaptıkları bu güzel sürpriz beni çok mutlu etti. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.