Bugün Neler Yaşandı -15 Temmuz 2019 2019 Günün Özeti

Bugün Neler Yaşandı -15 Temmuz 2019 2019 Günün Özeti
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.. Bugün Neler Yaşandı? 15 Temmuz Günün Özeti, Günün Özeti Haberleri, Günün önemli gelişmeleri, Günün önemli siyaset haberleri, günün önemli haberleri, günün görüntülü ve anlatımlı özet haberleri şu şekildedir

Bugün Neler Yaşandı? 15 Temmuz 2019 2019 Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik. Günün Özeti Haberler, günün haberleri magazin, bugünün haberleri son dakika, günün haberleri internet haber, günün haberleri ankara

O akşam millet tek yürek oldu, hainleri püskürttü
Bugün 15 Temmuz Milli Birlik Ve Demokrasi Günü. Tüm Türkiye tam 3 yıl önce olduğu gibi yine tek yürek. Hain darbe girişimine geçit vermeyen, göğsünü siper eden kahramanlar dualarla anılıyor. İşte karanlıktan aydınlığa çıkışın o görüntüleri.

...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitler için Kur’an-ı Kerim okudu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Zaferinin 3. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na şehit yakınları ve gazilerle birlikte çiçek bıraktıktan sonra yine şehit yakınları ve gazilerle birlikte Millet Camii’nde Hatm-i Şerif merasimine katıldı.

...

S-400 teslimatında 9. uçak Ankara’ya indi
Rusya’dan alınan S-400 hava savunma sistemine ait parçaları taşıyan 9. uçak Ankara’ya iniş yaptı.

...

Etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 71 oldu
Milli Savunma Bakanlığı, 27 Mayıs tarihinde başlatılan Pençe-2 Harekatı kapsamında toplam 71 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

Rusya’da yerel seçimler öncesi protesto: 25 gözaltı
Rusya’da yerel seçimler öncesi bazı kişilerin belediye meclis üyeliğine adaylıklarının kabul edilmemesi üzerine düzenlenen protesto gösterilerinde 25 kişi gözaltına alındı.
(İHA) 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.