Başkan Çetin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a anlamlı ziyaret

Başkan Çetin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a anlamlı ziyaret
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki sportif hizmetleri ve yapılacak olan yatırımları istişare etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek Pursaklar’daki spor hizmetleri, spor salonları, futbol, voleybol, tekvando ve diğer branşlardaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Çetin’i makamında ağırlayan Bakan Osman Aşkın Bak, Pursaklar’daki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i tebrik etti. Pursaklar’a yapılacak olan Ayyıldız Spor Kompleksi ile ilgili çalışmaları da istişare eden Bakan Aşkın Bak ve Başkan Çetin, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın ve bakanlığın desteklerinden dolayı teşekkür eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin görüşmeyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Sayın Bakanımıza çalışmalarımızı arz ettik. Hem bakanlığımızın hem de belediyemizin yatırımlarını istişare etme imkanı bulduk. Kendileri Pursaklar için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. İnşallah hep birlikte Pursaklar için daha fazla hizmet ve daha fazla yatırım yapıp hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak Beyefendiye ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Görüşmenin sonunda Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a üzerinde Osmanlı Tuğrası bulunan çini bir vazo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.