Altındağ Belediyesi, temizlik seminerlerine devam ediyor

Altındağ Belediyesi, temizlik seminerlerine devam ediyor
Vatandaşlara çevre bilinci aşılama konusunda dikkat çekici çalışmalara imza atan Altındağ Belediyesi, temizlik seminerlerine devam ediyor.

Altındağ Belediyesi’ne bağlı tüm kadın eğitim kültür merkezlerinde ve gençlik merkezlerinde düzenlenen seminerler, Altındağlıları çevre ve temizlik konularında daha da bilinçlendiriyor.

Çöpler mutlaka saatinde çıkarılmalı

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerlere her zaman olduğu gibi kadınlar ve gençler büyük ilgi gösterdi. Alemdağ ve Hacılar Kadın Eğitim Kültür Merkezi ile Beşikkaya Erdem Beyazıt ve Önder Rasim Özdenören Gençlik Merkezi’nde yaklaşık 750 üye bu eğitimlerden faydalandı.

Temizlik ve geri dönüşüm seminerlerinde yediden yetmişe tüm Altındağlılar, çevreye karşı daha duyarlı bir hale geldi. Kadınlar ve gençler, seminerlerde anlatılanlarla ve eğitici kamu spotlarıyla tertemiz bir çevre için yapılması gerekenleri öğrendi. Çöplerin saatinde dışarı çıkarılmasından atıkların ayrıştırılmasına, temizlik kurallarından geri dönüşüm tekniklerine kadar birçok konuda eğitim alan vatandaşlar, daha sağlıklı bir toplum için nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrendi.

Seminerlerle büyük mesafe aldık”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu eğitimlerin sağladığı katkı üzerinde durdu. Altındağ Belediyesi olarak temizliğe büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Tiryaki, ‘En güzel temizlik kirletmemektir’ sloganıyla yola çıktıklarını hatırlattı. Başkan Tiryaki, Altındağ’da her bir noktanın belirli aralıklarla temizlendiğini belirterek “Temizlik seminerleriyle bu duruma destek verdik. Bu eğitimler sayesinde daha temiz, daha sağlıklı bir Altındağ’ın temellerini attık” dedi. Toplumun, çevre ve temizlik konusunda daha çok bilinçlenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin düzenlediği temizlik seminerleriyle bu konuda büyük mesafe kat ettiklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.