Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nden zihinsel engelli ve yaşlılara sıra gecesi

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nden zihinsel engelli ve yaşlılara sıra gecesi
Engelli vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kuşcağız Aile Yaşam Merkezinde 'Sıra Gecesi'nde buluştu..

Çocukların, gençlerin, hanımların, yetişkinlerin, engelli ve yaşlıların birlikte zaman geçirebilecekleri, sosyal, kültürel, eğitime yönelik ve sportif faaliyetlerin sunulduğu Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Aile Yaşam Merkezleri, birbirinden farklı etkinliklerle de her yaştan Başkentliyi buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Aile Yaşam Merkezlerinden biri olan Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, Engelliler Lokali ve Yaşlılar Lokali üyelerine yönelik ilk kez “Sıra Gecesi”programı düzenledi. Programa aileleri ve yakınlarıyla katılan engelli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ŞARKILARLA, TÜRKÜLERLE SIRADIŞI EĞLENCE

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde engelli ve yaşlı üyelerin türküler ve şarkılar söylediği, oyunlar oynadığı program, Sedat Koç ve sıra gecesi ekibinin sahne almasıyla gerçek bir “Sıra Gecesi”ne dönüştü.

Misafirlere “sıra gecesi” geleneğine uygun olarak çiğ köfte ve Osmanlı şerbeti ikramı yapılırken, ilk kez Sıra Gecesi’ne katılan engelli ve yaşlı üyeler gönüllerince eğlendiler.

Etkinlikte ayrıca 100 metre ve 450 metre maraton koşularında madalya alan Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nin zihinsel engelli üyeleri Mehmet Can, Ahmet Ekener ve Murat Palabıyık’a, AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Başkanı Bülent Yılmaz, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek tarafından çiçek takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.