Başkan Yaşar Gümüşhaneli İşadamları Derneği üyeleri ile bir araya geldi

Başkan Yaşar Gümüşhaneli İşadamları Derneği üyeleri ile bir araya geldi
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gümüşhaneli İşadamları Derneği’nin (GİAD) Ankara Konağı’nda düzenlediği kahvaltılı tanışma ve bilgilendirme toplantısına katıldı.

Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’nun da bulunduğu kahvaltılı toplantı, GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt’un açılış konuşmasıyla başladı.

Üyeler Anadolu derinliklerine yolculuk yaptı

Kurt, üyelere “Hoşgeldiniz” diyerek sözü Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Asım Keser’e bıraktı.

Keser, Anadolu Derinliklerine Yolculuk sunumu ile katılımcılara Türkiye’nin ikliminden ve tarihi kalıntılarından bahsetti.

“Kültürümüze, tarihimize sahip çıkmalıyız”

Gümüşhanelilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar da, Keser’in sunumunu çok beğendiğini ve Türkiye’nin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Başkan Yaşar, “Bizler çok verimli topraklara sahibiz. En önemlisi 4 mevsimi yaşayabildiğimiz bir coğrafyamız var. Ayrıca tarih açısından da ülkemizin her köşesi buram buram tarih kokuyor. Dünyanın her yerinden turistler kültürel mirasımızı görmeye geliyor. Bunların değerini bilmeliyiz. Kültürümüze, tarihimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Program sonunda yeni üyelere katılım sertifikası verildi. Sertifikalarını Yaşar’ın elinden alan üyeler, Yaşar ile tanışmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.