Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sincan'da toplu açılış törenlerine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sincan'da toplu açılış törenlerine katıldı
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİNCAN’DA DEV YATIRIM PROJELERİNİN MÜJDESİNİ VERDİ.

Sincan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan 5 dev projenin müjdesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çok önemli yatırım müjdelerimiz var. Biri 600 bin metrekare alana sahip Belören Millet Bahçesidir. Sincanlı kardeşlerimiz yeşille sanatla ve sporla buluşacak. Diğeri Temelli Gölet'i Millet Bahçesi'dir. Bir de Zir Vadisi projesi var. Burası Ankara'nın en önemli tabii güzelliklerindendir. Bu bölgeyi Ankara'nın en cazip merkezlerinden biri haline getireceğiz. Bir diğer önemli projemiz 2 km'lik tramvay hattı...İlçenin iki yakasında bulunan metro ve başkentray arasında kurulacak bu hatla, toplu taşıma kolaylaşacak. Trafik yoğunluğu azalacak.”dedi.

“Sincan'ın 31 Mart'ta tevazu, samimiyet ve gayretle, memleket işi gönül işi diyerek bir kez daha AK Parti diyor mu? Sincan 31 Mart'ta tercihimizi hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Sincan 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na destek veriyor muyuz?” diye sordu. “Evet” yanıtını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi en iyisini yapmak artık boynumuzun borcudur. Biz belediye başkanı adaylarımıza inanıyoruz. 31 Mart seçimlerinde adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve öbür tarafta Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan Kardeşim ve diğer tarafta iktidar olarak biz el ele vereceğiz. Sadece Sincan’ı değil Ankara’yı farklı bir noktaya getireceğiz.” sözleriyle konuşmasına devam etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİNCAN’DAN TÜRKİYE’YE SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’da kurulan şehir hastanesinin birkaç gün içinde açılacağı müjdesini de Sincan’da verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde şehir hastanemizin açılışını yapacağız. Burada yaklaşık 3,5 milyon hasta tedavi olacak. Yatak sayısı bu kadar fazla. Türk milletine yakışan neyse onu yaptık, onu yapıyoruz. Bilkent ve Etlik iki tane şehir hastanesine Ankaramız kavuşmuş olacak.” şeklinde konuştu.

MURAT ERCAN: “SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR MIYIZ?”

“Anadolu’nun Ankara’nın yiğit evlatları, 15 Temmuz Kahramanları selam olsun size” sözleriyle Sincan’ı selamlayan Sincan Belediye Başkanı ve adayı Murat Ercan “31 Mart seçimlerinde gerek Sincan gerekse Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye en yüksek desteği göstermeye, sandıkları patlatmaya hazır mıyız?” dedi.

Başkan Ercan konuşmasına “Artık eski Türkiye yok. Büyük Türkiye yolunda hızla ilerleyen bir Türkiye var. İnşallah büyük Türkiye yolunda kutlu yürüyüşümüze devam ediyor ve devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “İnşallah Sincanımıza yakışan hizmetler artarak devam edecektir.” sözleriyle Sincan Belediye Başkanı ve adayı Murat Ercan’a destek verdi.

Açılış törenine katılan Ankara Valisi Vasip Şahin de açılışı yapılan tesisler ve kamu yatırımlarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Sincan Belediye Başkanı ve adayı Murat Ercan ve beraberindeki protokol ile açılış kurdelesini kesti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİLLET KIRAATHANESİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılış töreni sonrasında Sincan’da yoğun katılım ve talep gören, Sincan halkının büyük beğenisini toplayan Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve milletvekilleri de eşlik etti. Millet Kıraathanesini gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan etüt merkezinde ders çalışan gençlerle çay içti, sohbet etti. Gençler merak ettikleri soruları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede kıraathane sayısının artacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.