Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 120 parkta çalışma başlattı

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 120 parkta çalışma başlattı
Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parkların çocuk oyun alanlarına kauçuk zemin kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Yaz mevsimiyle birlikte vatandaşların en fazla tercih ettiği alanların başında gelen parklar yoğun bakıma alındı. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli’deki yaklaşık 120 parkın bakım onarımı yapılırken, parklardaki çocuk oyun grupları da tamir edilerek yenileniyor.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Pursaklar kişi başına düşen yeşil alan oranıyla da ilçeler arasında üst sıralarda yer alıyor. Halkın dinlenme ve buluşma mekanı haline gelen parklarda titiz bir çalışma yapılması talimatı veren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, vatandaşa temiz ve düzenli parklarda hizmet vermenin önemini her fırsatta vurguluyor.

Bu kapsamda çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlarda kauçuk zemin kaplama çalışmalarına devam eden ekipler, bütün parklardaki çocuk oyun alanlarını kauçuk zeminle kaplayarak çocukların güvenliğini sağlıyor. 2013’te başlayan kauçuk zemin kaplama çalışmaları dört yıldır Pursaklar’da artarak devam ediyor. Eskiyen kauçuklar değiştirilirken, yeni yapılan parklardaki oyun alanlarına da kauçuk kaplama yapılmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.