Son Dakika EYT Gelişmesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı!

Son Dakika EYT Gelişmesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faruk Ilgaz Tesisleri'nin hemen önünde bir süre vatandaşlarla sohbet ederek sorulara ve isteklere yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na katılım gerçekleştirmeden hemen önce, Faruk Ilgaz Tesisleri'nin önünde vatandaşlarla bir takım konular üzerine sohbet etti. Erdoğan tesislere geldiği esnada bir kadın yaklaşarak makam aracının yanında Erdoğan ile kısa süren bir sohbet gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından makam aracından indi ve hemen yan bölümde yer alan kafede oturanların yanına giderek birer birer herkesin elini sıktı.

EYT Çıkacak mı?
Burada  bulunan bir kadın Erdoğan'a EYT'nin çıkıp çıkmayacağıyla ilgili soru yöneltti. Erdoğan bu soruya "Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur?" Diyerek yanıt verdi. Bunun sonrasında kadın Erdoğan'a tekrar yanıt verdi ve "Sağlığımız bozuluyor nasıl yapacağız" dedi. Erdoğan'da bunun üzerine sağlığı bozuk olan kişilerin zaten primlerini, her şeyini ödemişse; erken emeklilik noktasında zaten emekli olur diyerek EYT konusunda oldukça net bir cevap vermiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.