Kadın Birliği Platformu (KABİP) üyeleri, Lokman Ertürk’ü ziyaret etti

Kadın Birliği Platformu (KABİP) üyeleri, Lokman Ertürk’ü ziyaret etti
Kadının sosyal hayattaki yerinin pekiştirilmesi ve aile konularında yaptığı çalışmalarla fark yaratan Kahramankazan Belediyesi anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

STK’larda Kadın Birliği Platformu (KABİP) üyeleri Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

KABİP üyeleri, aile ve kadının sosyal hayattaki yerinin pekiştirilmesine dair başarılı çalışmaları nedeniyle Kahnramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ertürk, KABİP Başkanı Nagihan Çıtak ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kadın faaliyetlerinin masaya yatırıldığı ziyarette, Kahramankazan Belediyesi’nin ve KABİP’in bu alanda yürüttüğü çalışmalar konuşuldu. Ziyaret kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Her zaman yanlarındayız

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, KABİP üyelerini ağırlamaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını söyledi. Ertürk, “Yaptıkları çalışmalarını takdir ederek izliyoruz. Bizim de yaptığımız çalışmaların kendileri tarafından takip ve takdir edilmesi bizlerin ayrı bir gurur kaynağı. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Aile ve Kadın Komisyonu (KADAK) da faaliyetlerini sürdürüyor. Kadınlar ve onların oluşturduğu aile toplumun en temel yapı taşı. Belediye olarak ilçe kadınlarının sürekli olarak yanındayız ve her zamanda yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.