ATO Başkanı Baran, Cumhuriyet'in 96. yılını kutladı

ATO Başkanı Baran, Cumhuriyet'in 96. yılını kutladı
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Türkiye Cumhuriyeti mağdur ve mazlumlar için sonsuza kadar umut kaynağı olmayı sürdürecektir” dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhuriyet’in 96. yılını kutlayarak, “Dün tren raylarından ürettiği silahla sanayileşmiş ülkeleri yenerek bağımsızlığını ilan edip Asya’dan Afrika’ya kadar tüm mazlum milletlere örnek olan Türkiye Cumhuriyeti, bölgesinde ve dünyadaki tüm mağdurlar ve mazlumlar içi sonsuza kadar umut kaynağı olmayı sürdürecektir” dedi.

Baran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin esareti değil cesareti seçmesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığını kaydeden Baran, mesajında şunları söyledi:

“Türk Milleti Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde tren raylarından ürettiği silahlarla sanayileşmiş ülkeleri yenerek bağımsızlığını elde etti. Milli mücadele başarısını Cumhuriyetle taçlandırarak Asya’dan Afrika’ya kadar tüm mazlum milletlere örnek oldu. Bugün de bölgesinde ve dünyadaki tüm mağdurlar ve mazlumlar için umut kaynağı olmayı sürdürecektir. Bize düşen de birlik ve beraberlik için bu emaneti daha ileriye taşımaktır. İş dünyası olarak Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak, ekonomik olarak güçlendirmek için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, vatanı, bayrağı ve istiklali uğruna canını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 96. yılı, devletimize ve aziz milletimize kutlu olsun"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.