Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nı 71-81 mağlup etti

Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nı 71-81 mağlup etti
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig (TB2L) B grubu 19. hafta müsabakasında Mamak Belediyesi Basketbol Takımı deplasmanda oynadığı maçta İzmir Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nı 71-81 mağlup etti.

Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan maçtaYeşil-Beyazlılar’ın en skorer ismi ise, 18 sayı ile Ömer Kağan Göğüş oldu.

Deplasmanda 10 sayı fark attılar

Maça iyi başlayamayan Yeşil-Beyazlılar ilk periyodu 25-20 geride kapattı. 2. periyota ise fırtına gibi başlayanMamak Belediyesi Basketbol Takımıbaşarılı atışlarla ilk yarıya 39-48 önde girdi. Karşılıklı sayılarla geçen 3. periyotta da üstünlüğü kaptırmayan Yeşil-Beyazlılar, maçı da 71-81 kazanarak, ligin bitimine son 3 maç kala önemli bir avantaj elde etti.

İlk 8’deyiz

Hem deplasmanda hem de kendi evlerinde başarılı sonuçlar aldıklarını ifade edenMamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Play-Off’lara kalmak için ilk 8 takım arasında olmamız gerekiyor. Takımımız şuan 28 puanla 7. sırada bulunuyor. Sporcularımızda bunun bilinci ile son ana kadar ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.Yeşil-Beyazlılar 24 Mart saat 17.00’de Final Spor ile Mamak Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.