Henüz 14 Yaşında... Kız Çocuğunun Yaşadıkları Kan Dondurdu!

Henüz 14 Yaşında... Kız Çocuğunun Yaşadıkları Kan Dondurdu!
Arnavutköy'de henüz 14 yaşında olan Suriye uyruklu Vahide M. isimli küçük kız çocuğuna tecavüzde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Cafer Ç. hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. 14 yaşındaki çocuğun, kısa süre önce Cafer Ç. ile dini nikahla zorla evlendirildiği ortaya çıktı.

Arnavutköy Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen söz konusu olayın arkasında "çocuk gelin" dramı yattığı ortaya çıktı. Bir yardım kuruluşuna ulaşan ve kendisine tecavüz edildiğini söyleyen 14 yaşındaki küçük kızın iddiasıyla birlikte söz konusu yardım kuruluşu emniyet ekiplerini bilgilendirdi. Ev sahiplerinin 35 yaşındaki oğlu Cafer Ç. tarafından çok sayıda tecavüze uğradığını belirten küçük kız çocuğu ve annesi, yardım kuruluşu tarafından yapılan yardımlarla birlikte farklı bir eve taşındı.

Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran iddialarla birlikte konuyla ilgili çalışma başlatan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tecavüz şüphelisi şahsı ağabeyinin evinde bulup gözaltına aldı. Suriyeli kız çocuğu ve annesinin yanında aynı zamanda aileden ayrı ikamet etmekte olanbaba da ifadesi alınmak için emniyete getirildi.

Suriyeli Aile Kızımız Kaçırıldı Dedi

35 yaşındaki Şüpheli Cafer Ç.'nin emniyete verdiği ifadesinde, kiracıları olan Suriye uyruklu Vahide'nin yaşının ailesi tarafından 17 olarak söylendiğini iddia ettiği ortaya çıktı. Cafer Ç., bundan 5 ay önce ailesinin ve kızın rızasıyla Sultangazi'de kıyılan imam nikahıyla evlendiklerini söyledi. Suriye uyruklu kız ve ailesinin ise, Cafer Ç.'nin kendilerini tehdit yağmuruna tutarak, kızlarını kaçırdığı; yeğenlerinin polis olduğunu ve şikayetçi olmaları durumunda da herhangi bir sonuç alamayacaklarını söyleyerek kandırdığından dolayı polise gitmekten korktuklarını belirttiler.

Suriyeli aile, kızının defalarca kez tecavüze uğrayarak, çok kez şiddete maruz kaldığını ve darbedildiğini iddia etti. Şüpheli Cafer Ç. emniyette gerçekleştirilen işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adliyeye sevk edildi. Cafer Ç., reşit olmayan kişiyle birlikte olmak gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.