Selçuk Çetin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katıldı

Selçuk Çetin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katıldı
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Müftülüğü tarafından Saray Kültür Merkezinde düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası programında konuşan Başkan Çetin “Din görevlileri birer eğitimci ve öğretmendir. İnsanların yetişmesinde hepimizin sorumluluğu vardır” dedi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Programa Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan ve çok sayıda kişi katıldı. Programda konuşma yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak “Din görevlileri birer eğitimci ve öğretmendir. Bu dünyada bizim görevimiz Rabbimizin emirleri doğrultusunda yaşayacağız hem de örnek olup bu doğrultuda yaşatmaya çalışacağız. İnsanların yetişmesinde hepimizin sorumluluğu vardır.” dedi. Camilerin önemini anlatan bir konuşma yapan Başkan Çetin, Pursaklar’da belediye olarak hayata geçirdikleri Dede Torun Evlerini camilerin altına yaparak çocukları camilerle tanıştırdıklarını, Nezaket Okulu projesiyle de büyüklere örnek olacak çocuklar yetiştirdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.