Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerleri çanta ve file dikmeye başladı

Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerleri çanta ve file dikmeye başladı
Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evindeki örgü ve mefruşat kursiyerleri marketlerde poşetlerinin ücretle satılmasının ardından kolları sıvayıp file ve çanta dikip örmeye başladı.

Doğayı korumak için 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe giren yasayla plastik poşetler marketlerde ücretli satılmaya başladı. Tanesi 25 Kuruş olan poşetlerden tasarruf etmek isteyen ve doğayı korumaya yardımcı olup uygulamayı destekleyen Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerleri de kolları sıvayıp çanta ve file dikmeye başladı.

Hanım evinde faaliyetlerine devam eden örgü ve mefruşat kurslarına devam eden kadınlar, vatandaşların alışverişi için birbirinden renkli file ve çanta dikti. Hem kendi ihtiyaçlarını karşılamak için hem de aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen kadınlar, sipariş vermek isteyenlere de bu hizmeti sunacaklarını açıkladı. Cüzi miktarlarla uzun süre kullanılabilecek çanta ve file diken kadınlar, sipariş vermek isteyenlerin Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi aracılığıyla kendilerine ulaşıp, istedikleri adet ve çeşitte çanta ve file diktirebilecek. Pursaklar Belediyesi’nin sunmuş olduğu imkanlarla hem meslek edinen hem de aile ekonomilerine katkı sunan kadınlar, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.