Yüzmede engel tanımadı

Yüzmede engel tanımadı
Mamak Belediyesi Yüzme Takımı sporcularından Nazlı İrem Çabuk, geçtiğimiz ay Samsun’da düzenlenen Okullararası Türkiye Bedensel Engelliler Engelliler Yüzme Şampiyonası’nda madalyaya kulaç attı.

Samsun Atakum Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen yarışmada, kelebek, sırtüstü ve kurbağa stillerinde yarışan Çabuk, 4 altın, 1 gümüş madalyanın sahibi oldu. Yüzme branşında birçok kategoride dereceler elde eden doğuştan sağ kolunda yüzde 60 oranında engeli bulunan sporcu, Engelliler Türkiye Şampiyonası’na girmeye hak kazandı. Genç yüzücünün tüm engelleri aşarak güzel ve gurur verici bir başarıya imza attığını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sporcumuz azmi ve başarısı ile diğer arkadaşlarına örnek oldu. Antrenör ve sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yeni hedef “Engelliler Türkiye Şampiyonası”

20 ilden 76 sporcunun katıldığı yarışmada 5 madalya kazanmanın mutluluğunu yaşayan Nazlı İrem Çabuk, 100 mt kelebek, 100 mt sırtüstü, 100 mt serbest ve 50 mt kurbağa kategorilerinde altın madalyanın sahibi olurken, 400 mt serbest kategorisinde de 1 gümüş madalyayı evine götürdü. Yüzme sporu ile hayata tutunduğunu kaydeden Çabuk, “Madalya sayısını artırmayı hedefliyorum. Azmedildiğinde tüm engellerin aşıldığı kanatindeyim. Yeni hedefim Engelli Türkiye Şampiyonası’ndan başarıyla dönmek.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.