Dizi: Ufak Tefek Cinayetler

Dizi: Ufak Tefek Cinayetler
Dizi: Ufak Tefek Cinayetler, Ufak Tefek Cinayetler Dizisinin Konusu, Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu, Gökçe Bahadır kimdir.

Türk televizyon dizileri arasında dikkat çeken yapımlar arasında bulunan Ufak Tefek Cinayetler, geniş oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla milyonlarca dizi severin en beğenilen dizileri arasında yer alıyor.

Salı günleri televizyonda reyting rekorları kıran diziye dair merak edilen birçok şey internet üzerinden araştırılarak öğrenilmeye çalışıyor. Dizinin izleyici kitlesinin büyük bir merakla araştırdığı her şeyi sizler için hazırladığımız bu yazıda bulabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler; Türk yapımı, gerilim türünde yer alan bir televizyon dizisidir. Türkiye’de ulusal kanallar arasında yer alan Star TV’den izleyiciyle buluşmaktadır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ilk bölümü, 24 Ekim 2017 yılında yayınlanmıştır. Dizinin başrollerinde yetenekli ve güzel oyuncular Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özel yer almaktadır. Ana karakter olarak bu 4 kişinin üzerinde gelişen olaylarla dizi oldukça ilgi çekici bir konuya sahiptir. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstlenmektedir.

İlgi çekici ve sürükleyici bir konuya sahip olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, başrolleri paylaşan 4 kadının hayatlarından kesitler sunuyor. Söz konusu bu 4 kadının 4 farklı adamla yaşadıkları tutku dolu aşklar, su yüzüne çıkmayı bekleyen sırlar, ucu bucağı gelmeyen kuyruklu yalanlar ve tükenmek nedir bilmeyen bir rekabeti konu alıyor.

Gökçe Bahadır

9 Kasım 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Akademi İstanbul Radyo ve Televizyon bölümünü tamamlamıştır. Bu okuldan mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almasının ardından kariyerine Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi ve Mühürlü Güller gibi dizilerde oyuncu olarak devam etmiştir. Gökçe Bahadır’ın dizi izleyenler tarafından tanındığı yapım Hayat Bilgisi adlı dizi olmuştur.

Mert Fırat

10 Ocak 1981 yılında Ankara’da doğmuştur. Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nden mezun olan Mert Fırat, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda toplam 22 farklı oyunda rol almıştır.

Aslıhan Gürbüz

16 Şubat 1983 doğumlu oyuncu Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Konya Selçuk Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Aslıhan Gürbüz; Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, Zeytin Tepesi gibi yapımlarda görev almıştır.

Tülin Özer

24 Aralık 1979 yılında İskenderun’da dünyaya gelen oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Beyaz Gelincik gibi dizilerde rol almıştır.

Bade İşçil

8 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ezel dizisiyle tanınan oyuncu son olarak Muhteşem Yüzyıl – Kösem adlı dizide görev almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi kadrosunda ayrıca; Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer ve Duygu Sarışın gibi oyuncular da yer almaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.