Nevin Gökçek İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Nevin Gökçek İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek sevindirmeye devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek sevindirmeye devam ediyor.

Nevin Gökçek,Vakıf Müdürü Nevin Uğurlu ile birlikte Altındağ ilçesi Önder Mahallesi ve Ulubey Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

Geçirdiği ameliyat sonrası nefes alabilmesi için boğazına delik açılan Kemal Adıyaman’ı ziyaret eden Nevin Gökçek, eşiyle yaşayan Kemal Adıyaman’ın, enfeksiyon riskine karşı, evin tadilat ve temizliğinin yapılması talimatını verdi.

Daha sonra 80 yaşındaki annesine tek başına bakmaya çalışan ve herhangi bir yerden geliri olmayan Nevin Yıldırım’ın el işi yaparak evin geçimini ve annesinin tedavi masraflarını karşılamaya çalıştığını öğrenen Nevin Gökçek, aileye çeşitli yardımlar yaptı.

Nevin Gökçek, 50 yıldır engelli olan çocuklarına bakan Durali-Emine Çiçek çiftini, 21 yaşında kaçarak evlenen ve eşi tarafından şiddet görünce ayrılmak zorunda kalan S.G. ile eşinden 3 yıl önce ayrılan F.T’yi ziyaret etti.

- KEÇİÖREN’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ZİYARET...

Nevin Gökçek, Keçiören Pınarbaşı ve Ufuktepe mahallelerinde de ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

Nevin Gökçek,ilk olarak eşi cezaevinde olan, 3 çocuğu ve 2 torunuyla beraber yaşayan Leyla Toprak’ı ziyaret etti. Çocuklarından ikisi zihinsel engelli olan, diğer oğlu asgari ücretle çalışarak eve bakmaya çalışan Leyla Toprak’ın evinde ocak ve tüp bile olmadığını öğrenen Nevin Gökçek, ocak ve tüp ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Daha sonra 4 çocuklu ve çocuklarından biri bitkisel hayatta olan Hanife Kavrak’ı ziyaret etti. Hanife Kavrak, oğlu İbrahim Efe’nin, 2 yaşında kalp ameliyatı olduğunu ve doktor hatası sonucu beyninin oksijensiz kalarak bitkisel hayata girdiğini anlattı. Duyma ve görme dışında hareketleri kısıtlı olan İbrahim Efe’nin cihazlara bağlı evde yaşadığını, haftada 2 gün fizik tedaviye gittiğini ve ailenin maddi sıkıntı yaşadığını öğrenen Nevin Gökçek, çocuklarının yaşayabilmesi için kredi çekerek cihaz alan, ancak ödeyemeyince maaşlarına haciz gelen ailenin 10 bin TL olan kredi borcunun kapatılacağını söyledi.

Nevin Gökçek’in ziyaret ettiği bir başka aile, 5 çocuklu olan ve maddi imkansızlıklar yüzünden çocuğunun birini dayısına veren Yeter Kırmızıgül oldu. Ailenin sorunlarını dinleyen Nevin Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yardım alan ailenin başarılı kızı Zübeyde'ye SOS vakfı tarafından önümüzdeki eğitim döneminde burs verileceğini söyledi.

Daha sonra aldıkları senetli mobilya yüzünden eve haciz gelen ve komşularının yardımıyla geçinen Ş.D'yi ziyaret eden Nevin Gökçek, buzdolabı olmayan eve SOS vakfı olarak buzdolabı göndereceklerini belirtti.

Son olarak Van depreminden sonra Ankara'ya göç eden 5 çocuklu Aygül Efe’yi ziyaret eden Nevin Gökçek, maddi imkansızlıklar içinde olan aileye, ranza, yatak, çamaşır makinesi, bazalı yatak gönderileceğini ve giysi isteyen çocuklarına da bayramlık alınacağını söyledi.

Vakıf olarak ziyaret edilen evlere sebze, meyve,gıda, temizlik yardımı yapılırken, Nevin Gökçek, sağlık sorunları olan ailelere, doktor konusunda da yardımcı olacağını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.