Altındağ Belediyesi’ne bağlı Aydınlıkevler Kreşi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı

Altındağ Belediyesi’ne bağlı Aydınlıkevler Kreşi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bu bayramda doyasıya eğlenen Altındağ Belediyesi’ne bağlı Aydınlıkevler Kreşi öğrencileri, 1 günlüğüne öğretmenlerinin yerine geçti.

Öğretmen koltuğuna oturdular

Altındağ Aydınlıkevler Kreşi öğrencileri, 23 Nisan Çocuk Bayramı hazırlıklarına 1 hafta önceden başladı. Yaşları 3, 4 ve 5 arasında değişen çocuklar, önce baştan aşağı sınıflarını süsledi. Türk bayraklarıyla, Atatürk fotoğraflarıyla ve 23 Nisan için yaptıkları resimlerle sınıflarını donatan minikler, daha sonra bugüne özgü çocuk şarkılarını belirledi. Altındağlı minikler, en güzel kıyafetlerini giyerek 23 Nisan sabahı erkenden kreşin yolunu tuttu. Kreşin bahçesinde buluşan 92 öğrenci, şarkılar eşliğinde dans etti. Kreşin balkonundan aşağı bırakılan balonlarla görsel bir şov ortaya çıktı.

Minikler, bu bayramda tatlı bir sürprizle de karşılaştı. Elma şekerlerine kavuşan öğrencilerin yüzünden gülümsemeler eksik olmadı. Altındağlı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 1 günlüğüne öğretmenlerinin yerine geçti. 1 günlüğüne öğretmen olan minikler, doyasıya eğlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.