Vedat Dalokay Kokteyl ve Nikah Salonu yenilendi

Vedat Dalokay Kokteyl ve Nikah Salonu yenilendi
Çankaya Belediyesi, Çankayalı çiftlere ve konuklarına daha iyi hizmet verebilmek için yenilediği Vedat Dalokay Kokteyl ve Nikah Salonu’nun açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Çankaya Belediyesi, Çankayalı çiftlere ve konuklarına daha iyi hizmet verebilmek üzere yenilediği Vedat Dalokay Kokteyl ve Nikah Salonu’nu açmaya hazır. 23 yıldır Çankayalılara hizmet veren salon, 18 Kasım’dan itibaren yeni “evet”lere yepyeni ve modern haliyle ev sahipliği yapacak.

Özellikle yaz aylarında talebin yoğun olarak arttığı nikah salonunun yanı sıra misafirlerin ağırlandığı, özel günler için toplantı ya da kutlamaların düzenlendiği kokteyl salonu da yeni haliyle Çankayalılara hizmet verecek.

Salonun sayısız çiftin en mutlu günlerine ev sahipliği yaptığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Aynı zamanda pek çok toplantının, seminerin, kutlamanın da gerçekleştiği salonumuzun alt yapısı ve iç dekoru yenilendi. Kurtuluş Parkı’nda yeşille bütünleşmiş bir alanda yer alan salon, renkli çiçekleri ve bahçe düzenlemesi ile de göz dolduracak” diye konuştu.

Yeni yatırımlar yapmalarının yanı sıra, yıpranmış binaları da tamamen yenilediklerini belirten Taşdelen, “İlk olarak, 25 yıldır Ankara’ya hizmet vermiş olan Yılmaz Güney Sahnemizi yıkıp yeniden yaptık. Kültür-sanat etkinlikleri ve konferanslara ev sahipliği yapan sahnenin ardından nikah salonumuzu da yeni haliyle hizmete sunacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.