Belediye çalışanlarımız bizim iş ortaklarımız

Belediye çalışanlarımız bizim iş ortaklarımız
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, 4 Nolu Şube Başkanı Yusuf Güler ve belediye temsilcilerini makamında ağırladı.

Mamak Belediyesi olarak tüm sivil toplum örgütleri ve sendikalarla ortak çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Akgül, “Bizlerin tek amacı vatandaşımıza hizmet etmek. Bu hizmet yolculuğunda isegöreve geldiğimizde bir söz vermiştik. İşçimizin alnının teri kurumadan paralarını ödeyeceğiz diye.Bugüne kadar belediye çalışanlarımızın düşüncesi ne olursa olsun hep yanlarında olduk. Çünkü çalışanlarımızbizim iş ortaklarımız” dedi.

Sorunları birlikte çözüyoruz

Ziyarette ülkenin içinde bulunduğu siyasi, sosyal ve ekonomik durum ile çalışma hayatının sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulunanHizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, “Bugüne kadar başkanımızla sorunları birlikte çözdük çözmeye de devam ediyoruz. İşçilerimiz hiçbir şekilde Mamak’ta mağdur edilmediler” dedi.Ziyaret sonundaHizmet-İş Sendikası4 Nolu Şube Başkanı Yusuf Güler, BaşkanAkgül’e Osmanlı motiflerinin bulunduğu tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.