Kahramankazan Belediyesinden kamuoyuna duyuru

Kahramankazan Belediyesinden kamuoyuna duyuru
Son günlerde vatandaşlarımızın Belediyemize yaptığı başvurular ile Avrupa Asya Petrol Gaz Mad. İnş. Har. Müh. Taş. Tic.San.Ltd.Şti isimli şirketin...

Son günlerde vatandaşlarımızın Belediyemize yaptığı başvurular ile Avrupa Asya Petrol Gaz Mad. İnş. Har. Müh. Taş. Tic.San.Ltd.Şti isimli şirketin; İlçemiz, İmrendi Orhaniye Aydın ve Kumpınar Mahalleleri ile Güvenç Köyü arazilerini kapsayan parselasyon planını hazırlamak üzere Belediyemizden yetki aldığı, parselasyon planı dosyası hazırlayarak onaylanmak üzere Belediyemize sunduğu, söz konusu planın Belediyemizde halen incelemede olduğu ve Belediyemiz tarafından gerekçesiz olarak incelenmediği yönünde bir takım asılsız bilgilerin kamuoyunda dillendirildiği, bu şekilde söz konusu firmanın, Belediyemizden yetki aldığını ve Belediyemiz adına hareket ettiğini iddia ederek isim yapmaya çalıştığı, vatandaşlardan vekalet topladığı, bir çok vatandaş ile hukuki geçerliliği olmayan gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri yaparak paralar topladığı ve vatandaşların mağduriyetine sebep olduğu Belediyemiz tarafından öğrenilmiştir.

Avrupa Asya Petrol Gaz Mad. İnş. Har. Müh. Taş. Tic.San.Ltd.Şti isimli şirkete Belediyemiz tarafından parselasyon planı hazırlamak üzere yetki verilmiş değildir. Adı geçen şirket, bugüne kadar söz konusu planlama ile ilgili olarak çalışma yaptığını beyan ederek Belediyemize birkaç kez başvuruda bulunmuş ve başvuruları her seferinde eksik bilgi ve belge sunmuş olması nedeniyle reddedilmiştir.

Halihazırda söz konusu Avrupa Asya Petrol Gaz Mad. İnş. Har. Müh. Taş. Tic.San.Ltd.Şti isimli şirket ya da başkaca herhangi bir şirket tarafından Belediyemize sunulan ve incelemede olan İlçemiz, İmrendi Orhaniye Aydın ve Kumpınar Mahalleleri ile Güvenç Köyü arazilerini kapsayan parselasyon planı dosyası bulunmamaktadır.

Adı geçen firma ile ilgili olarak yasal işlemler başlatılmış olup; ayrıca Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda da bulunulmuştur.

Vatandaşlarımızın mağdur olmaması açısından açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.