Sincan Belediyesi ve Chingeltei Belediyesi dostluk bağlarını güçlendiriyor

Sincan Belediyesi ve Chingeltei Belediyesi dostluk bağlarını güçlendiriyor
Başkan Murat Ercan Moğolistan’ın Başkenti Ulan Batur’un merkez ilçelerinden Chingeltei Belediye Meclis Başkanı Damjin Bat- Erden ve beraberindeki heyeti Sincan’da ağırladı.

Moğolistan’ın Başkenti Ulan Batur’un merkez ilçelerinden Chingeltei Belediye Meclis Başkanı Damjin Bat- Erden ve beraberindeki heyet Sincan Belediyesi’ni ziyaret etti. Kardeşlik bağlarının devam etmesi için protokol imzalandı. Heyet, tecrübe paylaşımı kapsamında Saraycık kentsel dönüşüm alanı, Sincan Belediyesi konakları ile Ankara’nın tarihi ve kültürel alanlarını gezdi; sıfır atık projesi hakkında da bilgilendirildi.

Ankara ve Sincan’ı tanıtan gezinin ardından Moğol Heyeti Sincan Kültür Evi’nde Başkan Ercan’ın misafiri oldu. Moğol heyetine Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

“TÜRK- MOĞOL KARDEŞLİĞİ ÇOK ESKİYE DAYANIYOR”

Dostluk yemeğinde bir araya gelen kardeş belediyeler, yıllara dayanan dostluklarının öneminden bahsetti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Türk- Moğol kardeşliğinin çok eskilere dayandığını vurguladı; “Kardeş Belediyemizle yardımlaşma ve dayanışma ruhu artarak devam edecektir. Kardeşlerimizi Sincan’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” diye konuştu.

“DOSTLUK SINIR TANIMAZ”

Sincan’da olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Chingeltei Belediye Meclis Başkanı Damjin Bat- Erden; “Tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz. Sincan ile birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum.” dedi. Başkanı Damjin Bat- Erden misafirperverliği için Başkan Ercan’a teşekkür etti ve en kısa zamanda kendisini Chingeltei’de ağırlamak istediğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.