İBB'nin İhalesi Kafa Karıştırdı! CHP'li Başkanın Kardeşine Verildi...

İBB'nin İhalesi Kafa Karıştırdı! CHP'li Başkanın Kardeşine Verildi...
İBB şirketleri arasında yer alan Kültür A.Ş., Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 8 farklı ihale açmıştı. Bu ihalelerin en büyüğünü CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı'nın öz kardeşine ait olan firmanın aldığı ortaya çıktı. Başka şirketlerin çağrılmadığı "adrese teslim" olarak sayılan bu ihaleyi alan Sayım Seçkin Özer'e ait firmanın 23 Haziran'da yapılan seçimlerden 4 gün önce kurulması ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

Kültür A.Ş., İstanbul'da gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için düzenlediği toplam 8 farklı ihalenin sonuçlarını duyurdu. Şevval Sam, Athena, Fahir Atakoğlu ve Mazlum Çimen'in de konser verdiği kutlamalarla ilgili olarak ihalelerin toplam tutarı 834.558 TL oldu.

Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olarak açılan ihalalerin en büyük payına sahip olan bölümü "Muhtelif Organizasyolar" çerçevesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Konserleri Hizmet Alım İşi oluşturuldu.

Tek geçerli teklifin verildiği ihaleyi ise merkez Beylikdüzü'nde yer alan "Fifth Floor Record Müzik Yapım ve Tic. Ltf. Şirketi" 305.000 TL karşılığında üstlendi.

İstanbul Ticaret Odası kayıtları kapsamında söz konusu firma 19 Haziran 2018 tarihinde kuruldu. 10.000 TL sermayeyle açılan firma, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın özer'in kardeşi olan Sayım Seçkin Özer'e ait. 

Müzik yapımcısı olan Özer'in, geçmiş yıllarda beylikdüzü Belediyesi'ne konser düzenleme işleri yaptığıyla ilgili haberler kamuyounda yankılanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.