Müge Anlı'da Şok Eden Olay! Ortaya Çıkan İfade...

Müge Anlı'da Şok Eden Olay! Ortaya Çıkan İfade...
ATV ekranlarında izleyenlerin karşısına gelen Müge Anlı'nın programında 2017 yılı Nisan ayından beri haber alınmayan Nalan Şimşek'i arama çalışmaları devam ediyor. Şimşek'in küçük çocuğunun verdiği ifade büyük şok yaratırken Müge Anlı'da bir takım detaylara ulaştı.

ATV ekranlarında haftaiçi her gün canlı olarak yayınlanmakta olan Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda Hatay'ın İskender'un ilçesinde 4 Nisan 2017 tarihi itibarıyla kendisinden haber alınmayan Nalan Şimşek'i arama çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Nalan Şimşek'in oğlunun verdiği ifade tüyler ürpertirken, talihsiz kadının eşi Mustafa Şimşek tarafından öldürüldüğü tahmin ediliyor. Öte yandan Müge Anlı ve ekibi ise Nalan Şimşek'in oğlunun verdiği ifade doğrultusunda çok önemli bir noktaya ulaşmayı başardılar.

Pedagog gözetiminde ifadesi alınan çocuk annesinin gömüldüğü yeri oldukça detaylı bir şekilde tarif etse de nokta tam olarak tespit edilememişti. Küçük çocuk, ağaçların arasında bir karakol olduğunu; duvarlarının gri ve çatlak olduğunu belirtmişti. Müge Anlı ve ekibi ise yoğun çalışmalar sonucunda çocuğun verdiği ifadeye göre Belen sınırları içerisinde yer alan Çakallı bölgesinde tarife birebir benzer bir alana ulaştı. 

Nalan Şimşek'in küçük çocuğun verdiği ifadeye göre eşi Mustafa Şimşek tarafından öldürülüp gömüldüğü tahmin ediliyor. Ayrıca söz konusu bahsedilen bölge, Belen'de yer alan evlerine 6 kilometrelik uzaklıkta yer alıyor. Aile Belen'de yer alan evine giderken bu bölgeden geçmek zorunda kalıyor. 

Kan donduran olayın birkaç gün içerisinde tamamen çözülmesi bekleniyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.