Yürekleri Dağlamıştı! Minik Eylül'ü Ezen Sürücü Tutuklandı!

Yürekleri Dağlamıştı! Minik Eylül'ü Ezen Sürücü Tutuklandı!
Avcılar'da henüz 9 yaşında olan minik çocuk Eylül'ü okul bahçesinde servis aracıyla ezen ve ölümüne sebebiyet veren sürücü, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avcılar'da okul bahçesinde henüz 9 yaşında olan Eylül Mirzaoğlu'nu servis aracıyla ezen ve ölümüne sebebiyet veren sürücü Hüseyin Y., bugün sabah saatlerinde Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılığa verdiği ifade sonrasında "Kasten öldürme" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevki gerçekleştirilen Hüseyin Y., tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Avcılar'da Mehmetçik İlkokulu baçesinde 9 yaşındaki kız öğrenciyi servisin altına alarak öldüren, servis aracının şoförüyle ilgili bir takım detaylar belirlendi. Şoförün bir çocuğunun küçük yata hastalıktan vefat ettiği ve bu aracı alalı henüz 1 hafta olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Emniyette işlemleri devam eden Hüseyin Y.'nin ifadesinde söz konusu okulda dönem başından beri görev aldığını, kullandığı araçla her zaman olduğu gibi 12.30 civarında okula giriş yaptığını; araçta öğrencilerin olduğunu ve bunları okula bırakacağını, servis için ayrılan bölüme geri geri geldiği esnada hostesin "çocuk, çocuk" diye bağırdığını kendisinin ise bir şeyin üzerinden geçtiğini hissettiğini ve hemen aracı durdurup stop ettiğini söyledi.

Çevrede bulunan velilerin aracın olduğu yere koştuğunu ve kendisinin şoka girdiğini, orada çalışan birisinin ise kendisini dükkanın içine oturttuğunu; olayın ardından polis ekiplerinin kendisini merkeze getirdiğini ve kendisinin her zaman yaptığı gibi manevra yaparak araçla geri geri servis park alanına girmek istediğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.