Manisa'da Korkutucu Olay: Kompresör İle Makatına Hava Bastılar, Balon Gibi Şişirdiler!

Manisa'da Korkutucu Olay: Kompresör İle Makatına Hava Bastılar, Balon Gibi Şişirdiler!
Duyanları "ne?" diye sorgulatan korkunç olay Manisa'da meydana geldi. Selendi ilçesinde iki arkadaşı tarafından makatından kompresör ile hava verilen henüz 17 yaşındaki genç hastanelik oldu. Tüm iç organlarına hava dolan genç balon gibi şişti. Panikleyen E.K. ve N.K. ise havayı çıkarmaya çalıştı.

Manisa Selendi ilçesinde iki arkadaşı tarafından makaından kompresör ile hava verilen henüz 17 yaşındaki genç hastanelik oldu. Bağırsakları ciddi oranda zarar gören gencin ailesi, olayı gerçekleştiren şahısların ceza almayarak serbest kalmasına tepki gösterdi.

Söz konusu olay dün Manisa Selendi ilçesi sanayi sitesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre 17 yaşında olan H.Y., eğitim amaçlı staj yapmakta olduğu Selendi Sanayi Sitesi'nde yer alan iş yerine giderken motosikletinin lastiği patladı.

Lastiği tamir ettirmek isteyen gencin, babasına ait lastikç dükkanında çalışmakta olan arkadaşı E.K.'nın yanına gitmesiyle başlayan olay kötü sonuçlandı.

Burada yaklaşık 4-5 saat boyunca oyalandıktan sonra H.Y. ve E.K.'nın ortak arkadaşları olan N.K.'da dükkana geldiler.

Burada bir süre konuşan 3 arkadaş ardından şakalaşma amacıyla güreşmeye başladılar. Şakalaşmanın ardından E.K., lastik şişirirken kullanılan kompresörle arkadaşı H.Y.'nin kirlenen üzerindeki tozu atmak istedi.

Hava basıncının yetersiz olduğunun farkına varan E.K., kompresörün ucuna basıncı artırmakta olan ve 5 santimetre uzunluğu bulunan bir aparat taktı ve tozları temizledi.

E.K. ardından diğer arkadaşı N.K.'nın da yardımlarıyla H.Y.'yi yere yatırdı ve etkisiz hale getirdi. Ardından makatından kompresör ile hava verdi.

Tüm iç organları havayla dolan H.Y.'nin vücudu bunun ardından balon gibi şişti. Panikleyen E.K. ve N.K. hemen havayı çıkarmaya çalıştı. Dükkana gelen başka bir şahıs ise H.Y.'nin büyük bir acı içerisinde kıvrandığını fark etti ve kendi aracıyla hemen Selendi Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Burada yapılan ilk müdahale sonrasında H.Y., ilk olarak Salihli Devlet Hastanesi, ardından da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bağırsakları ve birkaç iç organı zarar gören H.Y., 7 saat boyuca ameliyat edildi. Ameliyatın sonrasında bir süre yoğun bakımda tedavi edilien H.Y.'nin mesanesi bir torba ile dışarı alınarak taburcu edildi.

Ömür Boyu Bakım Hastası Olarak Kaldı

Mesanesi vücudunun dışındaki bir torbaya bağlanan H.Y., 3 ay sonra tekrar ameliyata girecek. Yaşanan olayın ardından H.Y.'nin artık "ömür boyu bakım hastası" olarak yaşamına devam edeceği bildirildi.

Serbest Kaldılar

Bunun yanı sıra şüpheli E.K.'nın yaşanan olayın ardından H.Y.'nin hastaneye götürüldüğü sırada "Ben tost yedim de zehirlendim de, bizim de başımızı yakma" dediği bilgisine ulaşıldı. H.Y'nin vücuduna hava basan E.K. ve ona yardım eden N.K. ise savcılık tarafından alınan ifadeleri sonrasında serbest kaldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.