Eşinin Kulaklarını Kesti, Derisini Soydu! İstanbul'da Kan Donduran Olay...

Eşinin Kulaklarını Kesti, Derisini Soydu! İstanbul'da Kan Donduran Olay...
Bahçelievler'de dini nikahlı eşini ilk olarak boğarak öldüren, ardından derisini soyup kulak ve parmaklarını kesen sanığın iddianamesi tamamlandı. Sanığın müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.

Bahçelievler'de günlük kiralık daire içerisinde poşete konulmuş bir şekilde yüz derisi soyulmuş, parmak ve kulakları kesilmiş şekilde bulunan Najiha Arabzai'nin ölümüyle ilgili iddianame tamamlandı.

Kadının dini nikahlı eşi sanık Zivar Gol Ravan, Cinayet Büro Amirliği'ne alınan ifadesinde maktülün uzaktan akrabası olduğunu ifade ederek kendisiyle geçen yıl tanıştıklarını söyledi. Karşılıklı evlenmek istediklerini fakat ailelerinin karşı çıkmaları sebebiyle 20 - 25 gün önce maktül ile İstanbul'a gelip dini nikah kıydıklarını söyledi.

Hıbbetullah H. isimli şahısla beraber kalmaya başladıklarını ekleyen sanık, eşinin telefonunda Emo isimli bir programdan erkek şahıstan mesaj geldiğini farkettiğini, mesajlarda eşinin bu şahsa müstehcen fotoğraflar ilettiğini fark ettiğini; eşinin odaya girdiğinde mesajları sorduğunu ve karşılığında bir daha yapmayacağını söylediğini anlattı.

Najıha'nın profilinden bu şahsa mesaj attığını ve kendisini tanıttığını ardından ise bir daha karısını rahatsız etmemesi gerektiğini söylediğini iletti. Bu şahsın kendisini arayarak eşini 1.5 yıldır tanıdığını ve eşiyle defalarrca kez birlikte olduğunu söylediğini ifade etti.

Ardından kadının evden kaçmak istediğini, Ahmet beni Avrupa'ya götürecek dediğini; kendisinin ise gitmemesi için yalvardığını fakat hala kapıya yöneldiğini bunn üzerine kendini kaybederek boğazına sarıldığını ve odadaki çekyatın üzerine düştüğünü, ardından eşarbıyla boğazını sıkıp nefesini kestiğini iletti. Öldüğünü anladığında pişman olduğunu aktardı.

Seyyar satıcıdan çakı aldığını ve cesedi banyoya götürdüğünü, polisin parmak izinden tespit etmemesi için 10 parmağı da kestiğini; yüzü tanınmasın diye de yüz derisini soyduğunu söyledi. Bu sebeple de kulaklarını da kestiğini anlattı. 

İddianamede sanık Ravan’ın ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ile cezalandırılması talep edildi. Sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.