Eşini Vahşice Öldüren Kocaya Ağırlaştırılmış Müebbet!

Eşini Vahşice Öldüren Kocaya Ağırlaştırılmış Müebbet!
Denizli Pamukkale ilçesinde, boşanmak istediği 23 yaşındaki eşi Hafize K.'yi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ve tutuklanan 24 yaşındaki Uğur K. hakkında tasarlayarak eşi kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Denizli'de ikamet eden Uğur K. isimli şahıs, 2 çocuğunun annesi Hafize K.'ye boşanma davası açtı. Genç kadın da İncillipınar Mahallesi'nde yer alan baba evine gitti.

27 ağustos günü kayınpederinin evine giden Uğur K. ve Hafize K. arasında tartışma meydana geldi. Bu esnada koca, eşini karnı, boğazı ve göğsünden bıçakladı ve ağır yaraladı.

Hemen hastaneye kaldırılan genç kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 8 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti. 

Ailesinin organlarını bağışladığı kadının 2 böbreği ve karaciğeri nakil bekleyen hastalara umut verdi. Polis tarafından yakalanan şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Uğur K. hakkında "tasarlayarak eşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezas istendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.