CNR İMOB OBJET tasarımın yeni adresi CNR Expo...

CNR İMOB OBJET tasarımın yeni adresi CNR Expo...
Mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörünün yeni gözdesi CNR İMOB OBJET, 5-10 Kasım tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde binlerce ziyaretçisini ağırladı.

100’ü aşkın ülkeden profesyonel alıcının katıldığı fuarda, lüks ve tasarım mobilyalardan ev tekstiline, züccaciye ve aksesuardan uyku ürünlerine, halı ve kilimden aydınlatmaya kadar 500’ü aşkın markanın ürünleri sergilendi.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB’in desteğiyle organize edilen CNR İMOB OBJET - İstanbul Mobilya, Ev Tekstili, Tasarım, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı, katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisini kazandı. 5 gün süresince CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde binlerce sektör profesyonelini ağırlayan fuarda 500’ü aşkın markanın ürünleri ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. 300’ü VIP olmak üzere 2 bini aşkın yabancı ziyaretçinin katıldığı fuarı 20 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Sektör paydaşları tek platformda buluştu

Mobilya, ev tekstili, dekorasyon ve aydınlatma ürün gruplarını tek çatı altında bir araya getiren Türkiye’nin tek uluslararası sektör fuarı CNR İMOB OBJET; dünya mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ilgi odağı haline geldi. 40 bin metrekarelik alanda yerli ve yabancı misafirlerini ağırlayan fuarda lüks ve tasarım mobilyalardan ev tekstiline, züccaciye ve aksesuardan uyku ürünlerine, halı ve kilimden aydınlatmaya kadar 500’ü aşkın markanın ürünleri görücüye çıktı. Fuar mobilya, ev tekstili, züccaciye, dekoratif ürünler ve aydınlatma sektörü üreticileri ile yerli ve yabancı ithalatçılar, ihracatçılar, üreticiler, toptancılar, perakendeciler, zincir mağazalar, iç mimarlar ve dekoratörler, otel satın almacıları, kamu kuruluşları ve tasarımcıları aynı platformda buluşturdu.

Global ticaretin kalbi B2B görüşmelerinde attı

Dünya ticaretine yön veren katılımcı firmaların kendileri için özel hazırlanan B2B alanında global ticaretin gelişmesine katkı sağladıkları fuarda aralarında İtalya, Almanya, Avusturya, İsviçre, Rusya, ABD, Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de bulunduğu 100’ü aşkın ülkeden sektör profesyoneli ağırlandı. Fuarda Ev Tekstili Özel Bölümü de yer aldı. Trendlerin belirlediği yeni stil ve desenlerin sergilendiği özel bölümde zevk sahibi stiller, benzersiz desenler ve göz kamaştıran tasarımlar dikkat çekti. Ev Tekstili Özel Bölümü’nde yatak örtülerinden nevresim takımlarına, perdeden kilime kadar ev tekstilinin en şık örnekleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Dünyaca ünlü tasarımcılar sunumlarıyla katılımcıları büyüledi

Tasarım ve inovasyon odaklı bir yaklaşımla diğer fuarlardan farkını ortaya koyan CNR IMOB OBJET’de Avrupalı ve Türk tasarımcılar mobilya üreticileri bir araya geldiler. Hindistan’ın ilk kadın mimar ve tasarımcısı Sheila Sriprakash’in yanı sıra Maia Mia Fong, Pavitra Sriprakash, Sara Garanty - Viktor Erlandsson, Anda Zota, Jenny Jones’un da aralarında yer aldığı İtalya, İspanya, İsveç, Hindistan ve Finlandiya’dan uluslararası ödüllü tasarımcılar “Design Stories” seminerinde geleceğin dizaynına ilişkin sunum yaptılar. Fuarda ayrıca 1985 yılı yapımı 4 metre 20 cm yüksekliğinde ve 2 metre genişliğindeki Türkiye ve Avrupa’nın en büyük Thonet Sandalyesi de tanıtıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.