Nusret Gökçe'nin Özel Hayatı Ortaya Çıktı: Mafya Babası!

Nusret Gökçe'nin Özel Hayatı Ortaya Çıktı: Mafya Babası!
ABD'de yer alan restoranda işten çıkardığı garsonlar sebebiyle 1.500.000 TL ceza yiyen ünlü işletmeci Nusret Gökçe hakkında oldukça büyük yankı uyandıracak açıklamalar altına imza atıldı.

Tuz serpme hareketiyle tüm Dünya'da bir ikon haline gelmeyi başaran ve emojisi dahi çıkan Nusret Gökçe,  New York'ta yer alan lokantasında istihdam eden 4 garsonla mahkemelik olmuş ve gündemde büyük yankı uyandırmıştı.

Ünlü işletmecinin yanında istihdam eden Süleyman Küçür, Onur Usluca, Yunus Delimehmet ve Batuhan Yunkuş, Nusret'in bahşişlere el koyduğunu ve çalışanlarına çok büyük mobbing uyguladığını; ardından ise haksız yere işten çıkardığını anlattı.

ABD Mahkemesi, Gökçe'nin 237.000 Dolar yani 1.366.000 TL tazminat ödemesi gerektiğine karar almıştı.

New York Daily New Gazetesi, Nusret Gökçe hakkında dava açan 4 eski çalışanla konuştu. Yaptığı tüm hareketleri gündem olmayı başaran Nusret hakkındaki iddialar duyanları şaşırttı.

Nusret'in New York şubesinden günlük kazancının 750.000 TL olduğu öğrenildi. Elemanlarına maaş ve bahşişler olmak üzere haftada 11.500 TL ödeme yaptığı fakat bunun ne kadarının bahşiş olduğunu gizleyerek elemanların bahşiş hakkını gasp ettiği söyleniyor.

Nusret'in elemanlarına diktatör gibi davrandığını "Benim aım Nusret, ben ne dersem o olur" diye sürekli olarak bağırdığı da iddialar arasında yer alıyor.

Tüm bunların yanı sıra sürekli olaran Scarface isimli filmi izlediği ve bu filmin etkisinde olduğunu; kendini o filmdeki mafya babası olan Tony Montana sandığını ve herkese o havalarda yaklaştığını açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.