Ağrı'da Vahşet: Eşinin ve Kızının Yüzünde Naylon Poşet Eritti!

Ağrı'da Vahşet: Eşinin ve Kızının Yüzünde Naylon Poşet Eritti!
Ağrı Doğubayazıt ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Eşi ve kızına işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan şüpheli, savcılık tarafından çıkartılan yakalama kararı ile birlikte mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Söz konusu olay 8 Kasım 2019 tarihinde meydana geldi. Doğubayazıt sınırları içerisinde yer alan Büyük Ağrı Mahallesi, Funda Sokak'ta yaşanan olayda Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilmekte olan ve olay günü alkollü olduğu belirtilen Ramazna İ. 14 yaşında dünya evine girdiği eşi M.İ.'ye saldırdı.

Ramazan İ. ardından naylon poşeti yakıp eriterek, eşinin yüzü ve ayaklarına damlattı. Annesinin çığlıklarını duyan N.İ. ise bu esnada odaya girdi. 

Ramazan İ. bunun üzerine henüz 14 yaşındaki kızının da alnını eriyen naylonla yaktı. Evden yükselen seslerin ardından komşular 155 Polis İmdat hattına ulaştı.

Eve gelen polis ekipleri M.İ. ve kızı N.İ.'yi hemen hastaneye götürdü.Tedavisi sonrasında ifadelerini aldı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından verilen talimatla birlikte M.İ., ve 14 yaşındaki kızı ile 2 yaşındaki oğlu sığınma evine yerleştirildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Ramazan İ. ise emniyetteki sorgusu sonrasında serbest kaldı. Olaya yönelik yayılan haberler sonrasında Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Ramazna İ.'nin ifadesi alınmak üzere, polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi.

Tutuklandı

Ramazna İ. bunun üzerine 2 .kez gözaltına alındı. Savcılık kararı kapsamında polis zoruyla adliyeye getirilen şahıs, savcılıktaki sorgusu sonrasında mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Ağrı'da Vahşet: Eşinin ve Kızının Yüzünde Naylon Poşet Eritti!

cani-koca.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.