Üniversiteli 20 Yaşındaki Umut Başına Poşet Geçirip İntihar Etti!

Üniversiteli 20 Yaşındaki Umut Başına Poşet Geçirip İntihar Etti!
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi olan 20 yaşındaki Umut T., başına poşet geçirip, bantladıktan hemen sonra içine tüpten helyum sardı ve yaşamına son verdi.

Söz konusu olay dün akşam saatlerinde merkez sınırlarında yer alan Kepez beldesindeki evde yaşandı. ÇOMÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı 2.sınıf öğrencisi olan Umut T., yapılan iddialara göre başına poşet geçirip bantlyarak içine de tüpten helyum verdi. Annesi eve geldiğinde, oğlunun haraketsiz bir şekilde yerde yattığını gördü.

Annenin ihbarıyla birlikte hemen olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde gencin hayata gözlerini yumduğunu tespit etti. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışma sonucunda Umut T.'nin intihar ettiği ortaya çıktı.

Yapılan incelemelerin ardından Umut T.'nin hayata gözlerini yummuş bedeni, otopsi çalışması için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna, sonrasında ise İstanbul Adli Tp Kurumu'na gönderildi.

Umut T.'nin, bu yıl ÇOMÜ'de kaydını yenilemediği öğrenilirken, polis ekiplerince intiharla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.